Estafat un veí de Pego al comprar un cotxe a través d’internet

Un home de 31 anys ha estat detingut a Almuñécar (Granada) després d’haver estafat a dos persones, una d’elles de Pego, en la venda de dos cotxes per la xarxa. Les compres per internet no acaben de prendre el vol, però és que amb notícies com aquesta, una persona és normal que estire cap enrere. La xarxa més coneguda del món té l’inconvenient que no veiem la persona que hi ha al darrer de la venda d’un producte. Tot i que per regla general hi ha moltes grans multinacionals al darrere de les pàgines de venda ‘on-line’, altres vendes, com és el cas, són més bé, de procedència fosca.

La Guàrdia Civil va detenir a Almuñécar (Granada) un home de 31 anys, de nacionalitat rumana, que suposadament ofertava a través de www.segundamano.es dos vehicles que ni tan sols eren seus i exigia, per avançat, els diners.

El detingut està acusat de l’autoria d’un delicte continuat d’estafa a través d’Internet. I és que dos veïns, un de Pego i l’altre d’Ocaña (Toledo), van ingressar en el compte corrent del detingut 2.000 i 6.000 euros per compte dels dos vehicles, diners que van ser immediatament retirats del compte mencionat.
369 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!