Es reedita el concurs de pesca infantil i juvenil de la Fira

Enguany és la tercera edició d’aquest concurs que vol animar els més menuts a gaudir de la pesca de canya. La novetat radica en el canvi d’ubicació, enguany s’intentarà provar sort al Nàutic d’Oliva, per veure si les captures són més abundants que en les edicions anteriors. El proper dissabte es durà a terme el III Concurs de Pesca Infantil i Juvenil de la Fira. La iniciativa parteix del Club de Pesca de Pego i té com a finalitat descobrir la pesca als més joves perquè també gaudisquen d’aquesta activitat, com explicava el president del Club de Pesca, Juan Miralles, es tracta de “fomentar la pesca”. Podran participar tots els xiquets i xiquetes entre 9 i 14 anys, sempre que acudisquen a la cita concursal amb una persona adulta.

La novetat d’aquesta tercera edició és que el concurs no se celebrarà a la Marjal de Pego-Oliva, sinó que es desplaçarà fins el Nàutic d’Oliva per a provar sort en les captures i és que recordava Miralles que en les altres dos edicions “no s’ha capturat res” i la finalitat del concurs és que els xiquets i xiquetes s’ho passen bé. Per a aconseguir-ho, en un concurs de pesca, aquestos haurien d’aconseguir pescar alguna cosa.

La inscripció és gratuïta i estarà oberta fins el mateix dissabte, a la 1 del migdia, a Haisu Aventura. Una hora més tard, a les 2 els participants es reuniran a la seu del Club de Caça i Pesca per a, després de dinar, enfilar la carretera d’Oliva fins el Nàutic d’aquesta localitat. Juan Miralles animava als xiquets i xiquetes a participar assegurant que “quanta més gent hi haja la festa serà més gran i jo trobe que els xiquets s’ho passaran bé, a més hi haurà regals per a tots els participants”.

575 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!