ERPV-Pego qualifica de “fantasmada” l’anunci del Bloc de voler trencar el pacte

Així mateix Esquerra critica que PP i Ciutadans de Pego no hagen donat suport a la moció en contra del tancament de TV3. La moció que va presentar el Bloc sobre TV3 al plenari extraordinari de dilluns passat encara porta cua. Dissabte passat ERPV-Pego enviava un comunicat de premsa en el que expressa la postura d’aquest partit al voltant de la qüestió. El president de la formació, Saül Ortolà, defineix la crisi del tripartit com de “fantasmada” per part del grup nacionalista “per a centrar l’atenció.” I afegeix Ortolà “que fins al dia d’avui tant el Bloc com el PSPV han tingut una actitud submisa a les polítiques conservadores de Ciutadans i abans a les del PP”.

Per a Ortolà, “els nacionalistes i els socialistes no han sabut negociar un pacte que aportara polítiques progressistes, fins al punt que se’ls ha vist identificats en les postures conservadores de Ciutadans de Pego, i ara per més banderes que traguen, els fets son els que els delaten “. Així mateix el president d’ERPV-Pego, ha manifestat, en aquest comunicat públic, el seu” recolzament a totes aquelles persones que s’han sumat des d’iniciatives cíviques a donar suport a Acció Cultural del País Valencià per a què es continue veient TV3 i quants més canals en la nostra llengua millor”.

Sobre els resultats de la votació de l’esmena al plenari, ha manifestat que “no ens sorprèn que el PP de Maite Ferrándiz i de Eduardo Siscar demane la clausura d’un mitjà de comunicació al que no poden manipular, ja que quan han estat a l’equip de govern de Pego, han deixat empremta de les seves actituds manipulatives sobre Ràdio Pego, però ens ha sorprès que el grup Ciutadans de Pego caiga en la política reaccionaria del PP més radical del que van ser expulsats”.

Continua el comunicat que per al dirigent republicà, les intencions d’abandonar el tripartit que han expressat els dirigents del Bloc, “són una rabieta que fan ara per un assumpte que si l’hagueren presentat fa un any quant 300 persones es van concentrar a la serra Carrasqueta per a impedir que es tancara el repetidor de TV3, s’haguera aprovat sense cap problema, però ara desprès de no haver-se destacat per cap política d’esquerres ni de país, necessiten traure les banderes i descobreixen que les han perdut”, segons paraules textuals d’Ortolà, que sentencia que “era d’esperar que desprès d’aquesta reacció immadura, tornaren a la poltrona i igual que van aprovar el camp de golf i l’ampliació de l’edificabilitat a Penyarroja, aprovaran tot allò que els demane la dreta”.

405 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!