Els contenidors de fem del barri de la Font del Quatre Xorros es col·locaran en un lloc «neutral»

La solució a la que es va arribar dilluns de vesprada a la reunió entre la regidoria de residus i neteja viària i el veïnat de l’entorn de la Font és situar els contenidors de fem, que fins ara estaven soterrats davant la Font dels Quatre Xorros, a la zona en què no es pot aparcar en passar la rampa del passeig Cervantes.
A Pego, els primers contenidors soterrats en eliminar-se van estar els de l’entorn de la Font dels Quatre Xorros. Una decisió presa per la regidora de Medi Ambient, Laura Castellà, davant la demanda generalitzada manifestada per molts veïns i veïnes del poble que tenien la sensació que «el lloc emblemàtic que sempre ha sigut la Font dels Quatre Xorros acostumava a estar brut».
Esta decisió, però, va suposar una altra decisió, la nova ubicació dels contenidors. La primera opció va suscitar «queixes» perquè el veïnat que els tenia aprop va manifestar «no estar d’acord en tindre’ls davant» de la façana de sa casa o del seu negoci. Va ser aleshores quan Castellà va convocar al veïnat de la Font dels Quatre Xorros i el Pla de la Font, a una reunió perquè amb la participació veïnal es decidira la nova ubicació.

Eixa reunió va tenir lloc dilluns passat. A ella hi havia convocats 50 habitatges i van acudir, o manifestar la seua opinió, una 20 de persones afectades. Segons ha relatat la regidora de residus i neteja viària, en un principi s’hi van confrontar opinions bastant distintes per a ubicar els contenidors. Finalment, però, es va arribar a un acord per situar-los en un lloc que es podria denominar «neutral». Esta localització és en la zona on no poden aparcar els cotxes que està enfront de l’ermita de Sant Josep, immediatament després de la rampa del passeig Cervantes.
617 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!