El Consell dóna llum verd definitiu al projecte del ‘Pego Golf’

El projecte de construcció de 1.800 habitatges i un camp de golf en la falda de la Penya Roja ha superat el que podria ser el seu últims tràmit. Set anys després i després de l’enèsim suport del ple de l’Ajuntament pegolí al juliol, el Consell ho va aprovar ahir de forma definitiva.
Hui hem conegut, per premsa i, ho hem confirmat per telèfon, que el projecte del Pego Golf té el vist-i-plau de la Comissió Territorial d’Urbanisme, des d’ahir.

Així, després del plenari municipal de 5 de juliol que aprovava, per majoria absoluta, amb els vots a favor de l’equip de govern (CdP, PSPV) i del PP i amb dos vots en contra del Bloc-Compromís, el text refós del Pla Parcial de Millora del sector ‘Pego-Golf’. Després de l’aprovació de la CHJ al canvi d’ús del pou de Penya Roja. Només quedava l’aprovació de la Comissió Territorial d’Urbanisme de la Generalitat per a aprovar, definitivament, el projecte que ocuparà 1.800.000 m2 i té plantejat un camp de golf de 18 forats i al voltant de 1.800 habitatges.

El pla preveu l’existència d’un equipament privat-esportiu, camp de golf, per al que es destinen 620.448,93 m2, i de sòl destinat a usos públics, amb una superfície total de 117.253,46 m2, el restant serà per a ús residencial.

Amb l’aprovació de la Comissió Territorial d’Urbanisme es posa fi a una tramitació que s’ha eternitzat. Va començar al juny del 2005 quan el Consistori va aprovar de forma inicial el projecte. No obstant això, diverses vicissituds, nombrosos informes sectorials, informes de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer assenyalant que el desenvolupament urbanístic tindria garantit l’aigua, han retardat l’aprovació definitiva del ‘Pego Golf’.

L’aprovació encara no ha estat publicada en el diari o butlletí oficial corresponent. Així mateix, l’Ajuntament encara no ha rebut la documentació certificant eixa aprovació. Consultades fonts municipals, han indicat que es faran les declaracions oportunes, si es consideren convenients, en rebre la documentació.
500 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!