Divendres, últim dia per a comunicar els problemes de recepció de la TDT

Davant la imminent apagada analògica –l’última fase està prevista per al 3 d’abril- la Regidoria de Mitjans de Comunicació de l’Ajuntament de Pego, en coordinació amb el Servei Tècnic de la TDT, va posar a disposició dels veïns i veïnes de Pego uns fulls per a recollir les incidències que s’estiguen produint en la recepció del senyal digital. El divendres, 26 de març, és el darrer dia per a poder deixar constància a l’Ajuntament.

El 10 de març les televisions analògiques de Pego quedaven definitivament desconnectades. El 3 d’abril, aquest arribarà a últim racó de l’Estat Espanyol, ja que el 3 d’abril és el dia fixat per a realitzar la darrera fase de desconnexió de la televisió analògica, el que implicarà que en cap lloc de l’Estat Espanyol es puga veure la televisió com fins ara l’havíem vista.

Abans de què es complira la data de desconnexió de Pego la regidora de Mitjans de Comunicació, la nacionalista Marian Tamarit, preocupada per la recepció correcta de la TDT a tot el poble de Pego, es posava en contacte, a mitjans del mes de febrer, amb el Servei Tècnic de la TDT per a esbrinar el cas concret del nostre municipi dins el mapa digital. I és que se suposa que els avantatges de la Televisió Digital Terrestre són que podem accedir a més canals de televisió, se’ns ofereixen més serveis i té una millor qualitat d’imatge i so. Tot i això, sempre hi haurà excepcions a aquestes regles generals.

Així, la Regidoria de Mitjans de Comunicació, en coordinació amb el Servei Tècnic de la TDT, va posar a disposició dels veïns i les veïnes de Pego uns fulls per a recollir les incidències que es produisquen en la recepció del senyal digital. Als fulls s’ha d’indicar nom i cognom, adreça i els problemes de visionat de la TDT. L’objectiu de l’arreplega d’aquestes dades és dibuixar un mapa de Pego on es puguen localitzar les zones amb una dolenta recepció de la televisió digital. Mapa sobre el qual treballarà el Servei Tècnic de la TDT per a intentar solucionar els problemes de recepció de Pego perquè com assenyalava Marian Tamarit ,“continuem tenint zones d’ombra que ja estaven patint en analògic i que es mantenen”.

El darrer dia per a emplenar els fulls d’incidència de recepció de la TDT és el proper divendres, 26 de març.

Nota: Hem de corregir el fet que a l’avís municipal s’indica que el darrer dia és el divendres, 27 de març. La data correcta és divendres, 26 de març.






322 Visites

Deixa un comentari