Dimarts comença a Pego una nova edició de l’Escola de Pares i Mares

Enguany sota el lema ‘Creixent al costat dels nostres fills’ i amb la novetat de poder assistir a cada sessió sense prèvia inscripció. L’Escola de Pares i Mares es durà a terme durant els dies 10, 12, 17, 19, 24 i 31 de maig, a les 19:30 hores, a la Casa de Cultura de Pego.
Dimarts comença una nova edició de l’Escola de Pares i Mares impulsada per la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives, la Mancomunitat de Serveis Socials i Turisme de Pego, l’Atzúvia i Les Valls i el Servei Pedagògic Escolar amb la col•laboració de la Fundació AEPA i la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Pego. Una iniciativa subvencionada per la Diputació d’Alacant. Una escola que sota el lema ‘creixent al costat dels nostres fills’ pretén que els pares i les mares “adquirisquen un coneixement que els permeta, com bé indica el lema de l’Escola de Pares i Mares, créixer al costat dels seus fills i aprendre com s’han d’abordar certes situacions que els pares en si no estan preparats per a afrontar-les”, explicava la treballadora social de la Unitat de Prevenció Comunitària, Mari Chofre, que detallava que aquestes situacions desconcertants es poden donar a l’hora de planificar el temps lliure dels adolescents i la planificació del mateix dins la família com també el fet “d’haver de posar normes i límits; alhora de tenir una comunicació afectiva i emocional adequada; i com actuar davant indicis d’un primer consum de drogues i que fer en eixe món desconegut que hi ha ara i que són les noves tecnologies”.

L’Escola de Pares i Mares s’estructura en sis sessions. Totes elles començaran a les 19:30 hores i es donaran en el saló d’actes de la Casa de Cultura de Pego. La distribució és la següent:

1. Dimarts, 10 de maig: ‘S.O.S. adolescent a la vista!!!. De la infantesa a l’adolescència’.
2. Dijous, 12 de maig: ‘I ara què faig? Planificació i organització del temps lliure a la família. Normes i límits.’
3. Dimarts, 17 de maig: ‘Quan el cos parla… La comunicació afectiva i emocial’.
4. Dijous, 19 de maig: ‘Per què m’abraces? La comunicació afectiva i emocional II’.
5. Dimarts, 24 de maig: ‘Em sent perdut. Com actuar davant l’indici del consum de drogues del meu fill’.
6. Dimats, 31 de maig: ‘Els nous amics del meu fill. Les noves tecnologies’.

Les novetats no només estan en el temari de l’Escola de Pares i Mares amb eixe abordatge a les noves tecnologies per tancar l’escola, sinó que també les trobem en la inscripció. Explicava Mari Chofre que a diferència d’altres anys “enguany l’assistència és oberta per a la gent que vullga assistir”. Detallava la treballadora social que “si volen assistir a totes les sessions […] se li facilitarà tot el material de l’Escola de Pares i Mares. Igualment, si hi ha gent que només assisteix a una sessió i s’interessa pel material d’eixa sessió també se li facilitarà”.
249 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!