Del 18 al 24 d’abril, V Jornades Gastronòmiques de l’arròs bomba de Pego

Una iniciativa de les regidories de Turisme i Creama de l’Ajuntament de Pego en col·laboració amb 12 restaurants i bars del municipi per a posar el focus en la importància i la versatilitat de l’arròs bomba pegolí i la qualitat de la cuina local. Durant tota eixa setmana es podran degustar menús a 12 euros que inclou 2 entrades, 1 beguda i postre. S’ha de fer reserva prèvia.
Amb la primavera arriben les Jornades Gastronòmiques de l’arròs bomba de Pego que enguany complixen cinc anys. Organitzades per les regidories de Turisme i CREAMA de l’Ajuntament de Pego, en estreta col·laboració amb 12 restaurants del municipi, les V Jornades Gastronòmiques de l’arròs bomba de Pego mantenen la filosofia amb la que van nàixer, posar el focus en la importància i la versatilitat de l’arròs bomba pegolí i la qualitat de la cuina local.
Del 18 al 24 d’abril es podrà gaudir a 12 restaurants de Pego d’un menús especial que tindrà l’arròs bomba del parc natural de la Marjal de Pego-Oliva com a protagonista indiscutible.
El menú té un cost de 12 euros i inclou, 2 entrades, 1 beguda i postre. Els comensals podran comprovar la versatilitat d’este ingredient bàsic en la nostra gastronomia triant entre les múltiples opcions que han elaborat els 12 restaurants per a este setmana tan especial. El paladar podrà triar i gaudir d’arròs amb crosta, arròs al forn, arròs a banda, arròs negre, arròs del senyoret, paella de muntanya, paella de verdura, arròs amb llamàntol, caragolà pegolina, putxero, arròs amb fesols i penques, paella amb abadejo i flor-i-col, paella amb faves i carxofes, paella d’ànec i foie, arròs melós de peix, arròs amb polp, carxofes i faves, arròs mariner amb tonyina fresca, olleta, arròs brut amb presa i pollastre de corral, entre altres.

Els restaurants participants són: Ca Vicent, Vent de Llevant, Casino Bar, Ca Briones, El Moss de Pego, Zorilla, L’Om, Rafel, Casa Colom, Alejandro’s, Cooperativa, Saló Fillol’s. Per facilitar la tasca als restauradors i organitzar les cuines, la regidora de Turisme i Creama, Rosa Maria Ferrer, recordava que és necessari fer reserva prèvia.

Ferrer assegurava que «ha segut molt fàcil» enfrontar-se a la planificació d’estes Jornades Gastronòmiques perquè «ja estan consolidades i pràcticament va tot rodat». Afegia que «els restaurants, com els ha funcionat, no han tingut cap problema en tornar a participar».

El missatge que transmetia la regidora de Creama i Turisme ressaltava el bon preu del menú i per això convidava «a tota la gent a què el taste, a que gaudisca d’eixa experiència gastronòmica de qualitat [que suposen les V Jornades Gastronòmiques de l’arròs bomba de Pego] als nostres restaurants pegolins».

Afegia Rosa Maria Ferrer que «la gastronomia és un punt fonamental per a incentivar i promocionar el turisme i atraure a totes eixes persones que puguen acudir a gaudir d’estes jornades» que tindran lloc del 18 al 24 d’abril.

663 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!