Creama es reunix amb restaurants i bars per a preparar la II Fira de la tapa pegolina

La segona edició de ‘Pego també tapeja’ tindrà lloc el 8, 9 i 10 de maig, és per això que des de Creama i la regidoria de Turisme ja comencen la seua organització. Dijous de vesprada es van reunir amb els establiments de restauració del municipi per anar detallant com anirà esta segona edició. Des de Creama fan una crida a aquells restaurants o bars que puguen estar interessats perquè contacten si volen rebre més informació.
No deixem la gastronomia perquè a Pego un dels costums quan s’ix a dinar o sopar és demanar tapes per a compartir. Això l’any passat es va traduir, a suggerència de la propietària del Moss de Pego, en l’organització de la I fira de la tapa al municipi. L’èxit de participació i les bones crítiques de l’esdeveniment ‘Pego també tapeja’ ha propiciat que es reedite.

Així, des de fa uns mesos des de la regidoria i Creama s’estan realitzant reunions amb els establiments de restauració per anar detallant com es anirà la II Fira de la tapa de Pego. Ahir es va produir l’última reunió entre Creama i els resturadors i les restauradores interessades a participar en el II ‘Pego també tapeja’ que es desenvoluparà els dies 8, 9 i 10 de maig al Passeig Cervantes.

Des de Creama animen a tots aquells establiments que, per problemes d’horaris o per qualsevol altra qüestió, no pogueren assistir ahir a la reunió, però estan interessats en participar o en rebre més informació sobre els requisits per participar en la II Fira de la tapa a Pego, que es posen en contacte amb Creama.

D’altra banda, des de l’Oficina de Turisme informen que, en breu es publicaran les bases del II Concurs de cartells de la II Fira de la tapa ‘Pego també tapeja’ i encoratja a la gent amb habilitats artístiques a «començar a pensar idees» per participar.
658 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!