Continua la polèmica sobre l’urbanisme a la Vall de Laguar

L’alcalde de la localitat, el socialista, Juan José Puchol Riera, ha contestat que La polèmica sobre l’Urbanisme que existeix en el municipi de Vall de Laguar és fictícia in va acusar el director territorial de l’Institut de la Vivenda (IVVSA) a Alacant, José Vicente Puchol, d’estar mobilitzant els veïns en contra seu per interessos personals.

El primer edil de la localitat va voler deixar clar que en cap cas s’estava parlant de construir “macrourbanitzacions, sinó de millorar els serveis del poble, de fer-ho bonic per a atraure a un nombre més gran de visitants”. L’alcalde va reconèixer que té una empresa de construcció, ja que d’alguna cosa tinc que viure perquè no cobre com alcalde.

Juan José Puchol Riera va precisar que la sentència en contra del Pla General no anul•la este document, sinó només una part del mateix. Segons la seua opinió seguix vigent el 99% del Pla.
Per a Puchol només “s’anul•la i deixa sense efecte” la part de la previsió d’un vial. Així mateix nega que la sentència faça referència a que s’han modificat els documents del PGOU amb “típex” i que este document supose el derrocament de cap edifici.

Sobre la urbanització de Fleix, va aclarir que s’han interposat tres contenciosos administratius, i en cap cas, s’han adoptat mesures cautelars com la paralització de les obres.


280 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!