Comunicat del PSPV-PSOE de Pego

El grup socialista critica la falta d´una resposta per part de la Conselleria a les subvencions demanades per a la creació del nou institut. També fa un balanç positiu sobre l´estat del tripartit, tot i que critica els seus socis.
L´executiva del PSPV-PSOE de Pego critica la falta de resposta per part de la Conselleria respecte a les subvencions demandades per l´ajuntament del municipi per a la creació d´un nou institut. D´aquesta manera, en un comunicat de premsa, l´executiva del grup socialista assegura que <>.

En aquest mateix comunicat, l’executiva socialista fa un balanç sobre l’estat del poble de Pego estant sota el govern del tripartit a un any de les eleccions. En aquest sentit, l’executiva destaca que el balanç és «positiu» ja que s’han «restablert els valors democràtics que s’havien perdut en anteriors legislatures», afirmant que la política municipal «ha tornat a la normalitat».

D’aquesta manera, el PSPV-PSOE considera que entre el «puc prometre i promet del PP i el sí, però no, no, però sí del Bloc, la nostra política i la dels nostres regidors es basa en el diàleg en el consens i en el benestar del poble sense fer distincions entre esquerres, dretes o independents perquè als nostres ulls tots som pegolins».


Altres de les qüestions que destaca el comunicat són les negociacions sobre el Pego Golf afirmant que va ser «difícils per a aconseguir un principi d’acord i que va acabar entre el tot i el no-res i amb el que finalment es va consensuar Pego Golf a canvi de la protecció de les muntanyes i en contra de la massificació urbanística».
217 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!