“Si que hi ha finançament quan hi ha un projecte interessant”

És el que afirmava ahir José García, tècnic de projectes innovadors del CEEI d’Alcoi en el Taller de finançament de la Innovació que va tenir lloc a Pego, organitzat per Creama Pego. La finalitat d’este taller és capacitar l’empresariat i emprenedors en el coneixement de les distintes modalitats de finançament de projectes empresarials innovadors que desenvolupen béns i serveis que siguen nous o que estiguen basats en l’aplicació del coneixement. Més de 20 empresaris i empresàries de Pego van assistir al mateix.
Més de 20 empresaris/es i persones emprenedores de Pego es van donar cita ahir al Cervantes per a cursar el taller orgnitzat per Creama Pego, en col·laboració del CEEI d’Alcoi al voltant del finançament de la innovació. José García, tècnic de projectes innovadors del CEEI d’Alcoi assegurava que “si que hi ha finançament” per als projectes interessants i que es percep que tenen eixida.




La finalitat del taller va estar capacitar els empresaris i emprenedors en el coneixement de les distintes modalitats de finançament de projectes empresarials innovadors que desenvolupen béns i serveis que siguen nous o que estiguen basats en l’aplicació del coneixement. I és que la nova economia té els seus fonaments, justament, en el coneixement perquè es nodrix d’ell i perquè en produix. És per això que la majoria de projectes que es financien giren en torn a les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).




En el Taller es va introduir la figura del ‘business angels’ o capital risc. Manuel Castells a ‘La Galàxia Internet’, explica que “de vegades, empresaris rics d’alta tecnologia (angels) inverteixen individualment en projectes prometedors. Les firmes de capital risc treballen conjuntament amb les empreses emergents (start-ups) guiant els seus projectes de negoci i nodrint la seua activitat mentre les consideren un projecte prometedor”. El tècnic del CEEI situava els àngels com als inversors de tota la vida, amb la diferència que els de capital risc estan pendents i ajuden el projecte innovadors en els seus primers passos.
765 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!