“La carreta” i “Sevillanes” guanyen els premis de la 35 Baixada del riu Bullent

La 35 edició de la Baixà del Riu finalitzava aquest dissabte amb els guanyadors “La carreta” com a millor embarcació i el grup “Sevillanes” com a millor disfressa.

Pel que fa al premi millor embarcació aquesta representava les tradicionals carretes arrossegades per dos cavalls, en aquest cas dos balancins, segons ens explicava Araceli López, membre del grup.

La fusta i la pintura eren els principals materials amb els que es va formar aquesta carreta que transportava un total de 12 persones, entre ells 7 xiquets.

D’altra banda, el premi a millor disfressa va ser per al grup “Sevillanes”, un premi que els membres del grup van rebre amb molta sorpresa, ens comenta Juan Carlos Pastor.

El jurat format per l’alcalde, Enrique Moll, la regidora d’igualtat, Merce Bolta, Andreu Dominguis i Ana Llopis van destacar aquests dos grups entre, aproximadament, un total de 12 barques participants.

Al mateix temps Acció Urgent també va estar present a la baixà del riu amb 3 kayaks, 15 voluntaris i 7 gossos terranova. La jornada va estar marcada pel bon oratge, però a pocs minuts d’acabar la Baixà del Bullent Acció Urgent va haver d’intervenir, segons ens va explicar Tere Lloret, membre de l’associació.

1340 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!