Dorsal-19, notícies d’atletisme

Els pegolins preparen amb moltes ganes dos de les curses més esperades de l’any. Les carreres del diumenge que ve són molt golosetes per als corredors del Dorsal-19, concretament les mitges maratons de Gandia i de València Cap i Casal, els nostres atletes estan, han estat preparant-se a fons per a quedar el millor possible en aquestes dues curses, la de Gandia per proximitat i la de València per prestigi, així que tindrem el personal repartit en dos fronts; però de tota manera és una llàstima que les dues curses es celebren el mateix dia doncs la il·lusió de molta gent, per no dir tots, seria poder córrer les dues carreres, però… el calendari està molt carregat i cadascú fa la seva cursa en el moment que creu convenient, hi ha dies en primavera, sobre tot, que es sobreposen 4 ó 5 curses en el mateix dissabte i… hi ha gent per a totes.
Ha finalitzat el Circuit de Curses Populars de la Diputació de València que ha segut guanyat en la categoria femenina per Marta Fernández de Castro, quedant la nostra corredora Carme Sala Ferrer en segona posició , Carme ha guanyat aquest circuit en varies ocasions. Aquesta XI edició Carme ha guanyat en Alcasser, Port de Sagunt, Canet d’En Berenguer i Estivella i ha quedat segona en Puçol, Canals, Sant Antoni de Requena, Set Aigües i Catarroja i no ha participat en Carraixet, Manises i pujada al castell de Xàtiva.

Properes curses.
El dia 23 ½ d’Elda en Alacant. En València, dia 16 ½ marató de València i ½ de Gandia. Dia 23 gran fons de Paterna i dia 30 volta a peu a Benimaclet i ½ d’Alzira.

Ferran Ferrando, Dorsal-19
http//dorsal19.blogspot.com
565 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!