XIV Circuit de la Marina Alta – 2ona cursa

A la veïna població de Gata eren cap a 9h del matí quan ja hi havia un bon grup de corredors afeinats en el precalentament i preparant-se per a la cursa que a les 10h començà. Es tractà de la XIV Volta a Peu a Gata pertanyent al Circuit Marina Alta.
Gata de Gorgos
El diumenge passat i a les 10 del matí es celebra en Gata de Gorgos la seva XIV Volta a Peu integrada en el circuit de curses populars de la Marina Alta, la sortida va tindre lloc des d’un carrer pròxim al col·legi Santíssim Crist i la meta en les portes del pati del col·legi on estava preparat, tant l’entrega de dorsals com l’arreplegada de la bossa del corredor i el lliurament de trofeus, al mateix temps que en una part de l’amblí pati els festers de Gata tenien instal·lada una barra on servien entre altres coses, entrepans d’allò més variat.
A partir de les 8,30 del matí vingueren a recollir el dorsal alguns dels corredors inscrits que no ho feren el diumenge anterior en Xàbia, quedant encara un parell de centenars que estaran a disposició dels corredors inscrits el dia 17 d’abril en El Verger, seu de la 3era cursa del circuit, ja que deixarem que passen les falles i desprès Setmana Santa i Pasqua.

No vam comptar els corredors que van prendre la sortida; però sí els que van arribar a la meta: 1.113, quatre menys que en Xàbia, els tres primers en arribar a meta foren 1er Vicent Mas LLeyda, 31/45 del dianium, 2on Vazquez Fernández de València amb 31/48 i 3er Joan Mas Lleyda del dianium amb 32/35 i en quant a dones Inge Van Derbrock va ser la 1era amb 39/58 seguida de les veteranes Patricia López de Xeresa i Olivia Peiró de la Safor.

Els nostres atletes de la Cultural dorsal-19 foren encapçalats per Josep Palacios Costa amb un temps de 36/23 seguit per aquest ordre de: Pasqual Company, Pasqual Sendra Franqueza, Vicens Pastor, Vicent Sendra Franqueza, Alberto José, Woodall, David i Laura, que fou la 6ena de la seva categoria amb un temps de 44/01, Blanco ‘el llumero’, Toni Server ‘el marmoliste’, Garrigos Pina, Angel Pérez, Picaina, Vercher, Ramon Alemany, Ceresola, Jaume Llambies, Ferrer i Corinet. Per l’Atzúvia corregueren Bolta, Vidal, Ortega i Pérez i de ‘Xe que Vaig’ Joan Sendra. En quant a xiquets Mar Sala Oltra quedà la 2ona de la categoria d’Alevi femení i Núria Company la quinzena.

En la classificació per clubs tenim desprès de la segona carrera la següent: ‘Cametes’ de Pedreguer, ‘La Safor’, ‘Llebeig’ de Xàbia, La Xara, Benissa i Dorsal-19 de Pego.

A la fi corregueren 1.113 atletes; 958 homes i 155 dones.

Com ja hem avançat la pròxima cursa serà en El Verger el dia 17 d’abril a les 6,30 de la vesprada els majors, i a partir de les 4,30 els més menuts.

També es celebrà el diumenge passat la XIX mitja marató ciutat de Moncada on la nostra atleta del Dorsal-19 Carme Sala Ferrer quedà la 1era de la general i per suposat la primera de la seva categoria Veterana B, amb un temps de 1 h. 26 m. 17 s. seguida de les sèniors Natacha Lópes i Carmen Pérez del Càrnicas Serrano.

Ferran Ferrando, Cultural Dorsal-19

277 Visites

Deixa un comentari