Èxit de públic en totes les activitats de les Festes de Pego 2014

Milers de persones de Pego i de la resta i d’altres comarques, gaudeixen dels diversos actes que han tingut lloc este cap de setmana a Pego. Els concerts de música, ‘Botifarra a banda’ i la nit de rock van ser seguits amb entusiasme. El regidor de Festes convida a continuar gaudint de les Festes de Pego 2014 que se centren els xiquets i les xiquetes amb una completa agenda d’activitats de matí i vesprada.
La vesprada de dissabte la cita era al Passeig Cervantes. La part alta estava de gom a gom per veure l’actuació ‘Botifarra a banda’, un espectacle on el cant tradicional s’acompanya del ritme melodiós de la banda, on l’agrupació musical de Pego es va acoblar a la perfecció a les cançons populars del repertori del Pep Gimeno ‘Botifarra’.


I així durant més d’una hora fent riure al públic amb les anècdotes que sempre té apunt el Botifarra i amb el punt que li imprimia la banda de l’Agrupació Musical de Pego a les cançons populars.Per la nit, el concert de Festes de 2014, va congregar a milers de persones al recinte multiactivitats ‘La Trilladora’ per gaudir d’El Diluvi, Pirat’s Sound Sistema i Oques Grasses. Este últim grup, hem de dir, que també van expressar la bona acollida dels pegolins i les pegolines i alguns descobriments, com la cassalla que els van fer molt feliços.


Els milers de persones que acudiren al Concert de Festes de Pego, però, tenien com a finalitat última tornar a veure La Gossa Sorda dalt d’un escenari i, a més, presentant disc, després de l’any i mig d’aturada tècnica i de més de 4 anys sense publicar treball discogràfic. ‘La Polseguera’ va despertar passions.La Gossa Sorda va expressar l’alegria d’actuar a Pego, “el nostre poble” després d’un any i mig sense fer-ho per presentar ‘La Polseguera’.La gent va gaudir de les cançons del nou disc, però sobretot, de les cançons conegudes, com es pot comprovar en escoltar com acompanyaven els cantants en cançons emblemàtiques com Camals mullats.


Diumenge de matí molts van ser els vehicles que van participar en la festa de Sant Cristòfol i, per la nit, les ‘varietés’ també van atraure centenars de pegolins i pegolines al poliesportiu Cervantes. Davant esta resposta, preguntàvem al regidor de Festes, Raül Tamarit, que ens fes una primera valoració de les Festes de Pego 2014.

Esta nit és la nit de Sant Joan i estem convençudes que hi ha molta gent que es debat entre assistir al musical que hi ha programat esta nit al Poliesportiu Cervantes i baixar-se’n al mar a botar la foguera i banyar-se els peus, li preguntàvem a Tamarit que recomana a la gent.Explicava com estava este matí el Passeig Cervantes on s’han desenvolupat diverses activitats per a xiquets i xiquetes. Acabava el regidor de Festes convidant a continuar de tot el que hi ha programat per a estes Festes de Pego 2014.
789 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!