Èxit de públic en la inauguració de Solana

Vicenta Pérez exposa la seua última producció pictòrica al Museu d´Art de Pego. Els arbres i els paisatges abstractes són els protagonistes absoluts. Els colors dominen els llenços i transmeten, junt als traços segurs de l´autora, sensacions que van des de la dolçor fins a la intensitat més voraç. L´exposició romandrà oberta fins el 6 de gener.
Encetem la part cultural de l´informatiu d´aquesta setmana igual que l´acabàvem l´altra, però aquesta vegada donant compte de l´èxit de convocatòria de la inauguració de pintura que va tenir lloc divendres passat. És de justícia recuperar les notícies culturals perquè moltes vegades la cultura és la germana pobra de la vida d´un poble tot i la gran importància que té per a un municipi i més si ve de mà d´artistes locals, com és el cas. L´exposició que s´iniciava divendres passat al Museu d´Art de Pego acull l´obra de Vicenta Pérez, una pegolina que en el seu temps lliure plasma paisatges reals i imaginaris.

L´èxit d´acollida d´aquesta mostra augura un bon futur per a la jove pintora que va començar la seua trajectòria en aquest art cap al 1996, durant el darrer any de carrera. Descobrint eixe any el gust pels pinzells. Des de la Regidoria de Cultura s´ha volgut donar confiança a Vicenta Pérez i, al mateix temps, que s´ha volgut descobrir als pegolins i pegolines el seu art.

Arbres i paisatges abstractes multicolors és el que es trobaran els visitants d´aquesta exposició. El que sententiran quan contemplen cada quadre pot ser contradictori i complementari a l´hora. El que es veu en cada llenç ha estat fruit de cada particular instant en què l´autora s´ha posat davant el quadre per a donar forma a un o altre paisatge, la sensació de calma, desig o satisfacció està amagada darrere de cada dibuix.


421 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!