Èxit de la tercera Fira de Comerç

Satisfacció entre els organitzadors de l’event i els locals que han exposat els productes per la quantitat de públic que ha assistit al Mercat Municipal. La Fira dóna el tret d’eixida a les compres de Nadal, i els comerciants anuncien que el 24 i el 31 de desembre els comerços romandran oberts.
Passades les 12 del migdia la comitiva d’autoritats municipals i la gerent del Creama a la Marina Alta, Lola Orihuel inauguraren la III Fira de comerç a Pego. Una edició que va utilitzar per primera vegada les instalacions del Mercat Municipal. Tot i la baixada de temperatures, el públic va assistir en gran quantitat a la Fira, on a més dels 17 comerç que van exposar hi havia les paradetes de 12 col•lectius pegolins.

El regidor de comerç i del Creama, el nacionalista Joan Carles Cambrils va mostrar, durant la inauguració, la satisfacció per l’ambient de la Fira i per la participació de empreses i col•lectius i va mostrar la seua confiança en què estes activitats li donen projecció al comerç minorista.

L’alcalde de la localitat, el popular Carmelo Ortolà va indicar que aquesta activitat posada en funcionament per l’actual equip de govern és molt positiva tant per als comerços com per al públic, en general, i va mostrar el seu desig per a què després de les eleccions el nou govern municipal mantinga la fira

Finalment, la portaveu socialista, Ana Aparisi, va destacar la qualitat i diversitat del comerç local i la importància de la Fira perquè significa incrementar els llaços d’unió com a poble per un costat i ajudar a un sector tant important com el comercial, per l´altre.

A banda de la Mostra de comerços i associacions de la localitat on es va poder degustar una cata de vins valencians i un taller de flors de Nadal, també hi havia activitats per a xiquets, i la visita d’un enviat del pare Noel. Des del Creama, l´organitzador de l´esdeveniment, han mostrat la seua satisfacció per com ha eixit la fira, pel públic que ha assistit a la mateixa i per volum de vendes. A més, des de el comerç pegolí han fet una crida a tota la societat pegolina perquè les compres de Nadal es realitzen en tendes del municipi. El comerç local obrirà el 24 i el 31 de desembre per a facilitar les compres a tots els clients de Pego.441 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!