Vicenta Pérez inaugura “Solana”

La pintora pegolina presenta hui a les 7 de la vesprada al Museu d´Art de Pego la seua darrera col•lecció d´arbres i paisatges abstractes. Una mostra que agrupa al voltant de 16 obres que transmeten sensacions contradictòries però complementàries que van des de la dolçor fins a la intensitat. Els quadres estaran exposats fins el 6 de gener de 2007. Divendres encetem un cap de setmana d´allò més cultural. La primera cita és artística i la tenim a les 7 de la vesprada al Museu d´Art. Vicenta Pèrez Moll, pinta des del 1996, un any abans d´acabar la carrera de Belles Arts. Actualment compagina aquesta activitat amb el seu treball i altres qüestions. Ella presentarà la seua darrera producció pictòrica, que recull al voltant de 16 quadres, la major part d´ells gestats enguany.

En la invitació a l´acte l´autora escriu “L´artista viatja a la profunditat/ dels móns interns inexplorats/ i porta les sensacions i visions trobadores/ als regnes de l`ànima…/ …els quadres són mapes d´aquests viatges…” barrejant els dos protagonistes d´aquesta vesprada: pintura i poesia.

“Escolta la veu del vent/ en els arbres; té un missatge per a tu…” una altra clau que ens desxifren un dels protagonistes dels quadres que pinta Vicenta Pérez. Arbres amb molts colors, de vegades vius, de vegades suaus, depenent del moment, de l´instant en què es plasma. Arbres que mai són el que havia en la ment, que sorprenen la pròpia autora. De vegades, paisatges abstractes omplin el llenç el blanc.

L´exposició romandrà oberta des d´avui mateix, 15 de desembre fins el dissabte 6 de gener de 207. L´horari en què es pot visitar és de dilluns a dissabte de 6 a 8 de la vesprada. Anar permetrà contrastar la visió real dels paisatges quotidians amb la imaginació rica i viva de Vicenta Pérez, els visitants podran nodrir-se l´ànima amb eixa visió.

626 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!