Vents nord-africans elevaran la temperatura a 35 graus, 12 per damunt de la mitjana de maig


Els tòrrids vents procedents del nord d’Africà envairan durant els pròxims dies la Comunitat Valenciana deixant temperatures típicament estivals. El Meteorològic preveu que les màximes en les comarques de l´interior, 12 graus per damunt dels valors habituals per a esta època de l’any. A Pego les previsions de hui i demà rondaran els 27 graus.
Les màximes van superar ahir els 32 graus en l’interior.
Els tòrrids vents procedents del nord d’Àfrica invadiran durant els pròxims dies la Comunitat Valenciana deixant temperatures típicament estivals. El Meteorològic preveu que les màximes en les comarques de l’interior, 12 graus per damunt dels valors habituals per a esta època de l’any.

Encara que els termòmetres ja van començar a pujar ahir, el Centre Meteorològic Territorial espera que hui i demà les màximes puguen aconseguir valors pròxims als 35 graus.

L’entrada d’una massa d’aire càlid procedent del nord d’Àfrica envairà el conjunt del territori, encara que afectarà especialment les comarques de l’interior. “És en eixes zones on les brises, o bé no arriben o ho fan molt rescalfades”, van explicar fonts del departament de Climatologia del Meteorològic.
357 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!