Ventall d´ajudes al foment de l´ocupació a Creama

Autònoms, pimes comercials i empreses poden optar a alguna de les ajudes promogudes per les Conselleries d´Economia i Empresa i l´IMPIVA. El Creama comarcal i per extensió el Creama de Pego, l´Atzúvia i Les Valls apropen als usuaris una sèrie de convocatòries sobre ajudes de foment de l’ocupació per a autònoms, PIMES comercials i empreses promogudes per la Conselleria d’Economia, Hisenda i Ocupació, la Conselleria d’Empresa, Universitat i Ciència i l’Institut de la Xicoteta i Mitjana Indústria Valenciana (IMPIVA). D´una banda, hi ha ajudes a fons perdut de fins a 3.005 euros (hòmens) i 4.505 euros (dones) per a desocupats que es constituisquen com a autònoms o professionals independents, sempre que hagen realitzat un projecte d’inversió de 6.000 euros en immobilitzat i puguen autofinançar-se en un 25%, com a mínim.

El nou requisit que obliga a les persones a estar inscrites al servef durant un any per a poder optar a aquesta ajuda, segons Alicia Carbonell,l´Agent de Desenvolupament Local del Creama de Pego, farà que molta gent estiga sistemàticament exclosa a rebre la subvenció. D´altra banda, els interessats que els queden més de tres mesos per cobrar, poden capitalitzar un 50% en la nova empresa individual.

Un altra ajuda disponible és per als autònoms que vullguen contractar el seu primer treballador per temps indefinit. En este cas, no és subvencionable la contractació de parents per consanguinitat o afinitat fins al segon grau amb l’empresari sol•licitant. Les ajudes són també a fons perdut de 3.000 (hòmens) i 4.000 euros (dones).

Una altra de les vies de finançament correspon al pla per a millorar la qualitat i competitivitat de les PIMES, per mitjà de la modernització dels seus establiments, l’adquisició d’equipament i incorporació de noves tecnologies i tècniques de gestió. Els beneficiaris poden ser societats mercantils i assimilades, empresaris individuals o les comunitats de béns qualificades com PIMES o bé microempreses que exercisquen la seua activitat a la Comunitat Valenciana. Les sol•licituds poden presentar-se fins al dia 28 de febrer del 2007.

Els interessats poden trobar tota la informació de forma detallada en la xarxa d’Agències de Desenvolupament Local de Creama per a resoldre qualsevol tipus de dubtes.406 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!