Vallés sorprén en el seu debut amb un Fórmula 1

El de Teulada completa 25 voltes en Silverstone i ho fa més ràpid que pilots oficials. L’arribada d’un pilot valencià a la Fórmula 1 està més prop. Adrián Vallés es muntava per primera vegada a un monoplaça d’este tipus en Silverstone invitat per l’escuderia Spyker. Avui comencem els esports parlant d’automovilisme perquè un pilot de la comarca, Adrian Vallés ha estat protagonista de la Fórmula 1 al rodar 25 voltes al circuit de Silverston amb l’escuderia Spiker.

I la prova va finalitzar amb Satisfacció. Eixa era la sensació que es transmetia des de l’entorn del pilot de Teulada, Adrián Vallés. Les premonicions de son pare Antonio i del seu mànager Adrián Campos eren posteriorment ratificades pel tercer valencià que es munta en un Fórmula 1 –anteriorment ho havien fet el propi Campos i Borja García–. “Ha anat prou bé Ha anat prou bé per a ser la primera vegada que em pujava al cotxe”, va reconéixer Vallés.

Este xaval, de a penes vint anys, valorava les diferències entre el vehicle que pilota normalment en GP2 i un bòlid de què participen en la màxima competició de l’automobilisme. “El pas per corba és molt més ràpid, encara que la velocitat punta és semblant. Es guanya molt en frenada, per la qual cosa al principi m’he hagut d’acostumar”, subratllava el pilot del Camps Racing.

Contents també es van quedar en Spyker, l’escuderia anteriorment coneguda com Midland i que s’estrena com a tal en estos entrenaments que s’estan realitzant en Silverstone. Vallés va fer la seua millor volta en –1’25”4”’– i va superar el pilot mundialista de Superaguri, Yamamoto, en tres décimes.
També és cert que el pilot de Teulada es va quedar a quasi un segon dels temps que van marcar Albers i Monteiro, pilots titulars de Midland durant la seua participació en el Gran Premi del Regne Unit, que es disputa en el mateix traçat on Vallés va realitzar en el matí d’ahir les seues voltes de prova. No obstant, no es poden comparar les circumstàncies de carrera amb l’estat dels cotxes durant els tests.

Al respecte el pilot de Teulada va assenyalar que “Només havia pogut emprar un joc de pneumàtics nous i de compostos durs que dificulten marcar millors temps”. Adrián Vallés, espera poder tindre més oportunitats per a poder demostrar del que és realment capaç en la màxima categoria de l’automobilisme.

———————
I continuem parlant de futbol i futbol sala. Respecte a l’equip roget hi ha que senyalar que el seu president Enrique Moll ha manifestat que a l’equip sols els falta una victòria. Moll també va explicar que la victòria no sols és important per a sumar tres punts i tranquilitzar els nervis dels pegolins, sino també per a la moral de l’entrenador, Juan Carlos Eres que porta 18 partits consecutius, entre la passada lliga i la present, sense aconseguir una victòria.
257 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!