V Fira de l’Estoc a Pego

Diumenge, l’Associació de Comerç i Professionals de Pego acompanyaran a la Falla La Font en el seu concurs de paelles, una quinzena de tendes s’uniran a la festa. Des d’aproximadament les 10 del matí estaran al Passeig Cervantes. Enguany la Fira de l’Estoc a Pego allarga les rebaixes al municipi.
Per 5é any consecutiu, l’Associació de Comerç i Professionals de Pego acompanyarà la Falla La Font en el seu XXX Concurs de paelles. La seua presidenta, Victòria Pastor, assegurava que “any rere any hem anat pujant tots, tant de volum de comerciants com de gent que s’apunta a les paelles”. Reconeix Pastor que “és un dia en què tota la gent es divertix. Tant els que estem a les parades de la Fira d’Estoc, com la gent que està pel passeig”.
Una quinzena de comerços participen en la V Fira de l’Estoc a Pego. La tònica general és la varietat que es produïx d’un any a un altre, el que aporta sempre un plus de novetat a la Fira. Així mateix, reconeixia Victòria Pastor que “algun dels assidus falla perquè la gent participa també a les paelles i no podem en tot”. Siga com siga, però, tots els comerços participants en la Fira de l’Estoc acaben dinant al concurs de paelles.

Enguany, el fet que la Fira de l’Estoc es realitze el 23 de febrer permet, en certa manera, allargar en el municipi les rebaixes, un extrem que confirmava la presidenta de l’Associació de Comerç i Professionals de Pego. La Fira de l’Estoc estarà activa des de les 10 del matí fins a les 14 hores, tot i que hi ha parades que podrien allargar el tancament.

Tenint en compte que també diumenge se celebrarà el rastell benèfic destinat a recaptar diners per a pagar la rehabilitació duta a terme a l’ermita de Sant Josep, preguntàvem a la presidenta de l’Associació de Comerç i Professionals de Pego si pot contrarestar la cita de la Fira d’Estoc. Victòria Pastor, sense polemitzar, declarava que a l’associació ningú els ha comunicat res i recordava que l’Associació ajuda a la Falla La Font pagant la ‘pallorfà’ popular, ja que en certa manera s’aprofiten de l’èxit del concurs de paelles. Consideren des de l’Associació que d’haver-ho sabut es podrien haver coordinat, però també manifestava Pastor que “en un principi no té perquè molestar una cosa a l’altra”.

Victòria Pastor convida a tot el poble de Pego “que ‘s’assomen’ al passeig el dia 23, a partir de les 10 del matí i que gaudisquen de les paelles de La Font amb nosaltres”.
548 Visites

Deixa un comentari