Una xiqueta de tres anys cau des d´un tercer pis a Ondara

La menor, que està greu a l’hospital La Fe de València, va pujar a una cadira i va caure per la finestra. Sa mare estava atenent a un altre fill quan es va produir l’accident que li ha provocat un traumatisme abdominal amb pronòstic greu.
L’accident va ocórrer al voltant de les 14 hores de dimarts. La mare va deixar sola la xiqueta al menjador de la seua vivenda, situada en l’avinguda Doctor Fleming, per a gitar al seu altre fill, de dos anys, en el bressol. Els veïns van relatar que la mare va pensar que la xiqueta s’havia quedat dormida en el sofà del menjador. No obstant, mentre gitava al seu germà, la xiqueta va acostar una cadira a la finestra, es va pujar a ella i en l´intent de guaitar pel finestral, tot indica que va perdre l’equilibri i va caure al buit.

Els mateixos veïns van relatar que la xiqueta va caure primer sobre el capó d’un cotxe i després a la calçada. Dos membres de Protecció Civil d’Ondara van ser els primers en veure la xiqueta tirada al carrer, immediatament la van atendre.

No havia perdut el coneixement i, al moure-la, va començar a vomitar sang. La xiqueta, amb un fil de veu, va murmurar «mamà». Els veïns van indicar que després va arribar el pare i es va avisar a la mare. Ambdós, sobretot la mare, estaven molt consternats i els veïns van intentar, en tot moment consolar-los.

Els agents de la policia local van acudir amb rapidesa i també en a penes uns minuts va arribar l’ambulància del SAMU. El facultatiu i els sanitaris van atendre la xiqueta i la van pujar a l’ambulància. El Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) va confirmar que la xiqueta havia ingressat en l’hospital de Dénia en estat «greu vital».

Durant la vesprada de dimarts, va haver de ser traslladada a la UCI pediàtrica de la Fe de València a l’empitjorar el seu estat, tot i que el colp va quedar amortit al caure primer sobre el capó d’un vehicle.

Els pares de la xiqueta són una parella molt coneguda a Ondara, d´on són naturals. Això ha fet que l´accident causara una gran commoció entre la població.

523 Visites

Deixa un comentari

Open chat
Hola!!