Un músic belga, resident al Verger, recapta fons per a treballadors de l’hospital

Franky Chantraine és un veí del Verger cantant, compositor i professor de guitarra i piano, d’origen belga. Té 70 anys i en fa cinc que immigrà cap a la Marina Alta, on es va establir per a gaudir de la seua retirada.

Amb l’ajuda i complicitat de diferents d’amics del Verger i altres punts de la comarca ha posat en marxa una iniciativa solidària. Chantraine està recaptant fons que donarà al treballadors i treballadores que recolzen la tasca d’infermeria de l’hospital de Dénia. I aquesta iniciativa consisteix a fer el que sap fer: composar, cantar i gravar 30 cançons que formen dos CD’s. Cada CD està a la venda a diferents establiments del Verger, Els Poblets i Dénia, a un preu simbòlic, de 2€ cadascun.

Chantraine destina aquesta quantitat íntegra al fons que ha creat per a l’equip humà que dóna suport als infermers i infermeres, com és el personal auxiliar i el de neteja de les instal·lacions, perquè considera que aquestos treballadors i treballadores fan una gran labor i vol agrair-los-la. Per ara porta recaptats entre 250 i 300 euros, tal com ha declarat a Ràdio Pego.

L’autor ha explicat que hi ha 15 cançons per cadascun dels dos àlbums, en les quals parla de la seua experiència, anècdotes, reflexions, cóm no, de l’amor també, i de la vida en general. Franky Chantraine diu que no es dedica professionalment a la música. De fet, no ofereix cap concert ni actuació. Per a ell la música és un plaer al qual es dedica en el seu estudi particular.
581 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!