Un home mata a un altre a ganivetades a Oliva

L’homicida tenia les mans ensanguinades quan va ser detingut per la policia
Una discussió entre dos hòmens enfront de l’església de Sant Francesc d’Oliva va acabar amb la vida d’un d’ells després de rebre diverses ganivetades en l’esquena. El presumpte autor del crim va ser arrestat en un bar poc de temps després. Encara tenia les mans ensanguinades i en la butxaca posterior guardava l’arma homicida: un ganivet.
Diversos treballadors de les botigues de la carretera N-332 al seu pas per Oliva van veure ahir, a les 13.30 hores, com un home assestava diverses ganivetades a un veí d’Oliva i el deixava malferit als peus de les escales de l’església de Sant Francesc. Minuts després, la víctima, Salvador Mestre, va morir com a conseqüència de les greus punyalades que va patir en l’l’esquena.

Els mateixos testimonis van facilitar a la Policia Local una descripció de l’autor de l’homicidi i els agents van aconseguir detindre-ho una hora després en la gasolinera del Rebollet, situada en la mateixa carretera, quasi enfront del quarter de la Guàrdia Civil.

Quan van arrestar al presumpte homicida, desorés d’una telefonada que advertia de la presència d’un home amb sang a les mans, van descobrir que portava en la butxaca posterior del pantaló un ganivet de grans dimensions. L’arma tenia restes de sang.

El cos de la víctima va ser localitzat per una persona que passava per les voltants i que va donar avís als servicis d’emergència. Després d’això, es van desplaçar fins a l’església de Sant Francesc una unitat del Servici d’Atenció Mèdica Urgent, que només va poder certificar la mort.

El difunt, conegut amb el sobrenom de Doris. No tenia treball i deambulava pels carrers. En els últims dies se li SVB companyia d’un home que va ser descrit com una persona espanyola de cabell ros i d’estatura mitjana i que podria ser l’autor de l’homicidi.

Segons pareix, es va produir una discussió entre els dos hòmens i després una baralla que va acabar de forma tràgica. Segons van informar fonts policials, l’homicida havia ingerit prou alcohol abans d’assestar les ganivetades.
238 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!