UGT augmenta la seua activitat durant el mes de juny anticipant el descans del període estival

Així obrirà les portes de la Casa del Poble per a assessorar els treballadors i les treballadores els dimecres, 2, 16 de juny i el dimarts 29 de juny de 16 a 19’30 hores. L’afluència de gent al servei ha superat les expectatives del sindicat. Els problemes que més es consulten han de veure amb l’atur, les prejubilacions i les nòmines.
UGT fa al voltant de dos anys que va decidir obrir, dos dimarts al mes de 4 a 7’30 de la vesprada, les portes de la Casa del Poble, per a intentar resoldre tot tipus de dubtes laborals i la iniciativa va ser ben rebuda pels pegolins i les pegolines que encara hui acudeixen a assessorar-se. La persona que les atén és Vicent Roca, que fa més de 30 anys que milita en el sindicat UGT. Des d’aleshores assegura que “el que intente és lluitar pels problemes o les situacions laborals de la gent que sol vindre, siga afiliada o no”. Aclaria Vicent Roca que si el problema que presenta una persona no afiliada al sindicat té aires de necessitar assistència jurídica s’intenta l’afiliació al sindicat perquè les costes judicials siguen gratuïtes.

Insistia l’assessor sindical que l’assessorament és gratuït per a tothom, “però si jurídicament han d’anar a Dénia si són afiliats no tenen cap cost i si no són afiliats també els atenen però tenen un xicotet cost”. Aquesta és la política de l’UGT, que declarava Roca, “a Pego s’ha lluitat molt perquè la gent vinga […] i la veritat és que tenim més consultes de les que nosaltres en un principi crèiem i estem molt satisfets i contents”.

Els problemes que més planteja la gent que acudeix a l’assessorament laboral que ofereix UGT cada dos dimarts de mes, en aquest mes de juny tres dimecres, dia 2, el dimecres 16 i el dimarts 29, avançant-se al període estival, són al voltant de l’atur: “durada, quantitat, quants mesos corresponen depenent del treballat”, a més de “la prejubilació”. Ho resumia Vicent Roca com qüestions “econòmiques” i “legislatives”.

Per a més informació pots telefonar al 659 59 20 40

549 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!