Tranquil•litat davant la crisi del Pego

President, directiva i cos tècnic del Pego s’ha reunit aquesta setmana per analitzar la delicada situació de l’equip que porta vora 20 partits sense guanyar. No hi ha ultimàtum a l’entrenador, Juan Carlos Eres, però si s’ha trasmés el malestar de l’afició i la directiva perquè no es veu que haja grup. “Ves espai, que tinc presa”. Eixa sembla ser la màxima adoptada inicialment per la directiva i el president del Pego, Enrique Moll, davant la crisis de resultat i de joc que mostra l’equip des de fa vint partits. L’any passat es va acabar la temporada sense guanyar els darrers 15 partits i es va viure de les rendes. Després de mantenir la categoria es va apostar per renovar l’equip però els resultats no aplega. És possible que en els proper dies primer arribe un jugador o que se´n vaja el tècnic.

El president pegolí va deixar oberta la possibilitat de prendre decisions més dràstiques, però com indicava sense cap ultimàtum. A més també van a analitzar-se els diferents estaments del club per si hagués fallat no sols l’entrenador, sinó altres factors, és per això que s’analitzarà des de la plantilla fins a la filosofia d’equip.

El principal problema que arrossega l’equip és la falta de dinàmica de grup. No preocupa el perdre diversos partits seguits, sinó el fet de que el conjunt no dóna sensació de col•lectiu. De moment no es prenen solucions, ni es donen ultimàtums però no es descarta res.320 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!