Tots els components del Consell Rector de la Cooperativa Agrícola de Pego disposats a remar junts pel bé dels socis i de Coopego

El nou President assegura que el nou càrrec és “un repte molt gran i il·lusionant”. I és justament el que Pepe Pastor vol transmetre als socis, “il·lusió pel futur”. El Consell Rector ha acordat dur a terme una assemblea general el proper 29 d’abril per a plantejar una pòlissa associativa com a assegurança agrària. A més, el comercial de Coopego informarà sobre com ha anat la campanya que s’està tancant.
Després de les eleccions d’una part del Consell Rector de la Cooperativa Agrícola de Pego, dimecres passat es reuniren els seus catorze membres, comptant els dos suplents, per posar en comú sensacions, expectatives i idees de futur. Un futur que el nou President de Coopego, Pepe Pastor, veu en positiu. Ho feia assegurant que “si tens una actitud positiva front a les coses, tens més recursos per a buscar eixides a tot” i declarava que ell intenta “influir en la resta perquè siguen positius i tinguen il·lusió per a aconseguir-ho”. En general, els nous membres del Consell volen transmetre “il·lusió pel futur que anem a fer”, en paraules de Pastor.

“És un repte molt gran i molt il·lusionant” assumir el càrrec de President de Coopego, admetia Pepe Pastor. També comentava que els nous membres del Consell Rector van informant-se a poc a poc dels elements interns de la Cooperativa. Recordava que fa una escassa setmana que han pres possessió dels càrrecs.

Sobre els canvis que es poden produir a la Cooperativa Agrícola de Pego, el President apuntava que estos “són més a llarg termini”, ja que “a curt termini es poden canviar coses molt puntuals, però els canvis de fons s’han de plantejar a llarg termini” i és que afirmava que “els canvis importants sempre es fan pensant-los bé i meditant-los i anant introduint-los a poc a poc”.

Un exemple dels canvis a curt termini està en l’ordre del dia de la propera assemblea general que està prevista per al dilluns, 29 d’abril. Es tracta d’informar als socis de la secció hortofrutícola, la secció més important de les cinc amb les que compta Coopego, de la possibilitat de contractar una pòlissa d’assegurança col·lectiva, ja que les subvencions per a assegurances agràries han baixat molt.

En eixa assemblea general també s’informarà, per part del comercial de Coopego, quin ha estat el desenvolupament de la campanya citrícola que està a punt d’acabar, com complementava la informació el nou tresorer de la cooperativa, Carles Garcia.

Per la seua banda, el nou tresorer de la Cooperativa Agrícola de Pego, Carles Garcia, apuntava que el nou Consell Rector vol comptar amb tots, amb els anteriors membres i, en general, amb tots els socis. Sobre la composició del Consell Rector de Coopego, que compta amb 12 socis més 2 suplents, comentava que hi ha una renovació en edat, baixant esta, i també en membres novells, és a dir, que fa pocs anys que han entrat a formar part d’ell.

En la primera reunió que van tenir els 14 membres del Consell Rector, celebrada dimecres 11 d’abril, explicava Garcia que “va ser una reunió cordial en la que es van aprovar algunes coses, com és la convocatòria de propera assemblea general”. Destacava el nou tresorer que la sensació més extesa entre els membres va estar “positiva, en el sentit que anem a treball en harmonia, rementant tots en el mateix sentit”, el que per a Carles Garcia és “un bon senyal de què es poden arribar a acords per tirar endavant millores xicotetes, mitjanes i grans en el funcionament de la cooperativa”.
510 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!