Termini obert per a sol•licitar les ajudes destinades a incrementar la competitivitat de la PIME comercial

La Xarxa AFIC de la que forma part Creama té a disposició de la PIME Comercial tota la informació sobre les ajudes destinades a incrementar la competitivitat. El termini finalitza el 28 de febrer.
La xarxa d’Agències per al Foment d’Iniciatives Comercials (AFIC) informa sobre les ajudes destinades a incrementar la competitivitat de la PIME comercial per a l’exercici del 2010. L’ordre es va publicar en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana de data 29 de gener i el termini per a sol•licitar estes ajudes està obert fins al 28 de febrer. Els beneficiaris són societats mercantils i empresaris individuals qualificats com PIMES o microempreses.

L’empresari ha d’invertir un mínim de 5.000 euros per a accedir a estes ajudes. Així mateix, l’ordre estableix que la subvenció màxima a rebre serà del 30% i un límit de 25.000 euros. Els conceptes subvencionables són l’adquisició d’equipament per a l’emmagatzemament, exposició i/o venda del producte, incloent les llicències de sofware i les aplicacions informàtiques que siguen desenvolupades de forma específica per a les necessitats de l’empresa. També comprén la vinculació a forma associativa i inversions per a l’adequació de l’establiment a este efecte, a més de la realització de les inversions definides en els estudis de diagnòstic del punt de venda.

L’ordre especifica que en el cas de tractar-se de microempreses i de comerços excel•lents acreditats per la Fundació Valenciana de la Qualitat es podrà obtindre un 5% més de subvenció. Les persones interessades a sol•licitar estes ajudes poden obtindre tota la informació en la xarxa AFIC de la comarca.

179 Visites

Deixa un comentari

Open chat
Hola!!