Termini obert per a sol•licitar les ajudes destinades a incrementar la competitivitat de la PIME comercial

La Xarxa AFIC de la que forma part Creama té a disposició de la PIME Comercial tota la informació sobre les ajudes destinades a incrementar la competitivitat. El termini finalitza el 28 de febrer.
La xarxa d’Agències per al Foment d’Iniciatives Comercials (AFIC) informa sobre les ajudes destinades a incrementar la competitivitat de la PIME comercial per a l’exercici del 2010. L’ordre es va publicar en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana de data 29 de gener i el termini per a sol•licitar estes ajudes està obert fins al 28 de febrer. Els beneficiaris són societats mercantils i empresaris individuals qualificats com PIMES o microempreses.

L’empresari ha d’invertir un mínim de 5.000 euros per a accedir a estes ajudes. Així mateix, l’ordre estableix que la subvenció màxima a rebre serà del 30% i un límit de 25.000 euros. Els conceptes subvencionables són l’adquisició d’equipament per a l’emmagatzemament, exposició i/o venda del producte, incloent les llicències de sofware i les aplicacions informàtiques que siguen desenvolupades de forma específica per a les necessitats de l’empresa. També comprén la vinculació a forma associativa i inversions per a l’adequació de l’establiment a este efecte, a més de la realització de les inversions definides en els estudis de diagnòstic del punt de venda.

L’ordre especifica que en el cas de tractar-se de microempreses i de comerços excel•lents acreditats per la Fundació Valenciana de la Qualitat es podrà obtindre un 5% més de subvenció. Les persones interessades a sol•licitar estes ajudes poden obtindre tota la informació en la xarxa AFIC de la comarca.

208 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!