Tercer grau per a Carlos Pascual

L’exalcalde de Pego ha sigut traslladat al Centre d’Inserció Social de Fontcalent i ja gaudeix d’un règim de semillibertat, després d’haver complit 2/4 dels déu anys i mig als que ha estat condemnat per dos delictes. Pascual podrà eixir pels matins des del CIS i tornar només a les nits per a pernoctar en la seua cel·la si aconseguix un contracte de treball.
Carlos Pascual, alcalde de la localitat per UV i Iniciativa Independent entre els anys 1995 i 2003, ha aconseguit el tercer grau penitenciari. Això suposa gaudir d’un règim de semillibertat, després de complir sis anys de presó, dels deu anys i mig a què va ser condemnat en dos judicis diferents. D’una banda, va ser condemnat a sis anys de presó per un delicte ecològic. De l’altra, va ser condemnat a quatre anys i mig per agressió a l’excap de la Policia Local de Pego. Esta mateixa setmana Pascual ha sigut traslladat des del centre penitenciari Alacant II de Villena, on ha estat complint condemna en diferents mòduls des de l’any 2007, fins al Centre d’Inserció Social (CIS) de Fontcalent, a Alacant.

La decisió de progressar a Carlos Pascual de grau l’ha adoptat la direcció general d’Institucions Penitenciàries atenent al seu bon historial penitenciari i després d’haver complit pràcticament 2/4 part de la condemna, requisit indispensable per a poder passar de segon a tercer grau.

A partir d’ara, sempre que el seu comportament siga l’adequat, l’exalcalde de Pego podrà eixir pels matins des del CIS i tornar només a les nits per a pernoctar en la seua cel·la, si aconseguix un contracte de treball. Així mateix, a l’estar en règim obert, també gaudirà de permís tots els caps de setmana i, una vegada que haja complit les 3/4 parts de la seua condemna -cosa que farà previsiblement en 2014-, podrà eixir en llibertat condicional portant únicament una polsera amb GPS per a estar localitzat en tot moment.

Alguna gent es preguntarà, però, si no tenia el tercer grau fins ara, com és que s’ha pogut veure Carlos Pascual per Pego des de fa un temps ençà? La resposta és que durant els tres últims anys Carlos Pascual ha gaudit de nombrosos permisos penitenciaris de caràcter ordinari de sis dies de durada.
509 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!