Tapego diu adéu fins a després de l’estiu

Els 11 bars i restaurants de la Ruta de la Tapa a Pego s’acomiaden de la primera edició després d’un balanç positiu. Ho feien divendres passat, 11 de març. Ahir entregaven el premi de dos nits d’hotel als seus guanyadors: Isabel Alemany Ortolà i Àngel Garcia Fuster.
Divendres passat, 11 de març, els 11 bars que conformen el circuit de la Ruta de la Tapa a Pego (Vent de Llevant, El Moss de Pego, Rafel Restaurant, L’Om Restaurant, Ca Vicent, Cafetí Bar, Bar Zorrilla, Casino Bar, Bar Cafeteria Balbino, Alejandro’s Bar i Arambea) deien adéu a esta primera experiència després de fer balanç i que este haja eixit positiu. La primavera la dedicaran a altres propostes gastronòmiques que estan acabant de coure’s i, asseguren, Tapego « tornarà després de l’estiu».
Ahir cap a les 13h., el president i el secretari de l’Associació d’Hostalers de Pego, Pepe Ruiz i Ferran Riera posaven la guinda a la primera edició de Tapego entregant als guanyadors, el premi de 2 nits d’hotel que sortejaven entre aquelles persones que han participat regularment en la Ruta de la Tapa. Els afortunats han estat Àngel Garcia Fuster i Isabel Alemany Ortolà.
Àngel Garcia Fuster explicava en una publicació a la pàgina de facebook de l’Associació d’Hostalers de Pego com és l’atzar de capritxós perquè, escrivia, referint-se a la publicació del 10 de març dels hostalers:
«És increïble aquesta publicació la vaig veure dijous passat i no em vaig fixar que estaven els nostres noms, simplement perquè mai penses que et pot tocar. El fet és que divendres passat ens vam fer la tapeta com totes les setmanes i els 2 sense saber que érem els premiats. És per això que quan aquesta vesprada, quan em trobava a Godella en el descans del Màster que estic cursant, he rebut una cridada d’un telèfon estrany per a mi, la sorpresa és que a l’agafar-lo era Ferran del Vent de Llevant que em felicitava pel premi i quina alegria que m’he endut, i pel que he vist per a Oavi Mma encara l’han sorpresa ha estat més gran. Simplement dir que estem molts agraïts pel premi, i que dijous anirem a recollir-lo, i que ha sigut un plaer cada divendres provar la tapeta de cada bar de Pego».

Per la seua part, els 11 bars i restaurants que han participat a Tapego, també donaven les «gràcies a tots els que heu col·laborat a que la ruta de tapes per ‪#‎Pego‬, haja estat un èxit».
702 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!