Tancada la inscripció a la visita guiada a les muralles de Pego

Atzaïla, Associació Cultural s’ha vist obligada ha tancar abans del previst les inscripcions per a la propera activitat programada, la visita guiada i interactiva per les muralles fundacionals de la vila de Pego davant la massiva resposta rebuda. Arrels Marinades, encarregada de realitzar la visita, ha estimat convenient no superar les 150 persones adultes i 25 menors perquè l’activitat no perda qualitat.
Nou èxit de convocatòria d’Atzaïla, Associació Cultural. Després de la multitudinària resposta rebuda en la visita guiada al Castell d’Ambra, l’associació, ahir a migdia es veia obligada a tancar les inscripcions a la visita a les muralles fundacionals de la vila de Pego davant la nombrosa resposta de la gent.

Així, diumenge 10 d’abril, 150 persones adultes i 25 xiquets i xiquetes, coneixeran molt més de les muralles de Pego guiades per Arrels Marinades, expertes en la matèria. Anna Sala i Núria Gómez van considerar que un nombre superior d’assistents a la visita li restaria qualitat.
Atzaïla aclarix que la gent pot continuar inscrivint-se. No obstant, qui ho faça des d’ahir a les 12 fins dissabte 9 d’abril, passarà a formar part d’una llista d’espera per a una propera visita a les muralles en una data que encara està per determinar.

Atzaïla agraïx l’interès demostrat per la societat pegolina en les seues convocatòries i demana disculpes a la gent que no podrà estar presencialment el proper diumenge. A més, s’oferix perquè, si algun ciutadà o ciutadana necessita algun aclariment més sobre la qüestió, que pregunte a qualsevol membre de l’associació.
781 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!