Taller de finançament de la Innovació a Pego

Realitzat per Creama Pego en col·laboració amb l’Escola d’Emprenedors del CEEI d’Alcoi. Tindrà lloc dijous a les 10 del matí. La finalitat d’este taller és capacitar l’empresariat i emprenedors en el coneixement de les distintes modalitats de finançament de projectes empresarials innovadors que desenvolupen béns i serveis que siguen nous o que estiguen basats en l’aplicació del coneixement. Està especialment dirigit a empreses industrials amb un projecte de creixement i emprenedors amb una iniciativa empresarial innovadora.
Creama Pego continua apostant per la formació, tant per a persones desocupades com per empresaris i empresàries i persones emprenedores. En esta ocasió Creama Pego, en col·laboració amb el CEEI d’Alcoi ha organitzat per a demà dijous, 9 de maig, un taller sobre finançament de la innovació. La finalitat del mateix és capacitar els empresaris i emprenedors en el coneixement de les distintes modalitats de finançament de projectes empresarials innovadors que desenvolupen béns i serveis que siguen nous o que estiguen basats en l’aplicació del coneixement. I és que la nova economia té els seus fonaments, justament, en el coneixement perquè es nodrix d’ell i perquè en produix.

En este taller es mostrarà als assistents les distintes modalitats de finançament d’entitats com CDTI i ENISA, prestant atenció a la figura dels inversors privats, ‘business angels’, així com la seua idoneïtat en cada fase de desenvolupament del projecte.

El Taller de finançament de la innovació tractarà, entre altres, les qüestions següents:

• Les fórmules de finançament privat (‘business angels’, capital risc) i de finançament públic a la innovació que millor s’adapten a les característiques del projecte i el seu grau de maduresa.

• Les directrius clau de cara a la recerca de finançament per a un projecte innovador.

El taller organitzat per Creama Pego, en col·laboració amb el CEEI d’Alcoi està dirigit a empreses industrials amb un projecte de creixement i emprenedors amb una iniciativa empresarial innovadora.

Es durà a terme demà dijous, 9 de maig a les 10.00 hores, a l’edifici Cervantes.
476 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!