Suspès el Carnestoltes de Pego

L’ajuntament de Pego s’ha vist obligat a suspendre les activitats previstes per a celebrar el Carnestoltes de Pego 2010 a causa de la persistent pluja. La decisió s’ha pres després d’haver consultat les previsions meteorològiques per a les pròximes hores i els encarregats del muntatge tècnic de la festa. No obstant, per a totes aquelles persones que acudisquen, els pubs i discoteques del poble romandran obertes fins a altes hores de la matinada.


Finalment, la regidoria de Festes de l’Ajuntament de Pego s’ha vist obligada a suspendre les activitats que anaven a donar cos al Carnestoltes de Pego. Les persistents precipitacions i la previsió de què aquestes continuen durant bona part del que queda de dia, no han permès que els encarregats del muntatge tècnic de les orquestres i discomòbils pogueren muntar la part sonora i d’il·luminació. A causa d’aquestes circumstàncies de força major, ha fet inevitable prendre aquesta malaurada mesura a les autoritats municipals.

Tanmateix, les persones que arriben aquesta nit a Pego, podran gaudir de la festa als locals tancats del poble, ja siguen pubs o discoteques. Així mateix, aquestos locals tindran un horari especial de tancament fins a altes hores de la matinada, donada l’assenyalada data que se celebra aquesta nit, Carnestoltes.
451 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!