Sols dos places lliures per completar el nombre d’alumnes actius del MucipeG 08

El II Curs de Composició de Bandes Sonores “Vila de Pego” està quasi complet per a l’edició d’enguany. Les dues places lliures que encara queden es cobriran per rigorós ordre d’inscripció. En el moment en què es completen les 12 places de l’alumnat actiu es tancarà la matrícula. Al respecte de les places per a l’alumnat oient, encara hi ha disponibles. Les places per a alumnat actiu del MucipeG 08 estan quasi completades, només queden dos places per a cobrir. Aquestes s’ocuparan per rigorós orde d’inscripció i és per això que des de l’organització del II Curs de Composició de Bandes Sonores ‘Vila de Pego’ es recomana posar-se en contacte com més prompte possible amb ells i reservar la plaça, preferiblement cridant al tel. 636788367, o al correu electrònic: mucipeg08@gmail.com. Fins al moment dels 12 alumnes que assistiran a les classes d’aquest curs de composició, hi haurà alumnes de València, de Tenerife, d’Alacant, Madrid, Ciudad Real o Granada.

En quant a l’alumnat oient el nombre de places no presenta el mateix problema que l’actiu, ja que encara queden places disponibles. De tota manera, des de l’organització s’informa que per a agilitzar la matrícula, aquesta està aplicant, fins el 12 de juny, un descompte en la matrícula per als alumnes oients del 10%.

El MucipeG 2008 tindrà lloc del dilluns, 7 de juliol al divendres, 11 de juliol. 5 dies on sota la batuta d’Eva Gancedo, professora titular i de Jorge Magaz i Tomàs Garrido, professors convidats, els alumnes actius i oients del II Curs de Composició de Bandes Sonores ‘Vila de Pego’ coneixeran en profunditat aquesta disciplina.

431 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!