Sol·liciten que reposen tots els ordinadors de la Casa de Cultura i rehabiliten el servei d’impressió

La petició la va realitzar un ciutadà en nom dels usuaris de la biblioteca pegolina després d’haver sol·licitat anteriorment que encara no s’haja fet res al respecte. La regidora de Cultura va respondre que es tindrà en compte.
En acabar el plenari ordinari de març, l’alcalde va donar la paraula al públic i, dijous 5 de març, un ciutadà de Pego, sense vinculació a cap partit polític, que va exposar el problema que fa temps que ha demanat que es resolga, però que, al no obtenir resposta, havia decidit traslladar al plenari. El pegolí va deixar clar en la seua intervenció que la petició no era pròpia, sinó en nom dels usuaris de la biblioteca municipal on hi ha una sèrie d’ordinadors amb accés a internet.

El ciutadà de Pego exposava que «a la Casa de Cultura de Pego […] es van instal·lar en principi tres ordinadors per a ús públic i la possibilitat de poder imprimir allò que la gent considera vertaderament interessant». Dit açò, continua explicant l’usuari de la Casa de Cultura, que «passa el temps i desapareix un ordinador […] passa el temps i desapareix la possibilitat de poder imprimir». La petició derivada va ser que «es prenguera interès l’equip de govern en què se solucionara eixe problema. Que es reinstal·lara de nou l’ordinador que falta i que es tornara a donar possibilitat al públic de poder imprimir allò que li interessara, tot dins d’un ordre».
La regidora de Cultura, Alícia Siscar, admetia que el prec ja s’havia realitzat amb anterioritat. No obstant, argumentava que la rapidesa amb que les noves tecnologies avancen i la instal·lació d’un espai Wi-Fi a la Casa de Cultura permet que els joves porten, «cadascú el seu ordinador», el que implica que «no hem cregut necessari posar un altre ordinador, igual que cadascú porta el seu pen i es grava en el seu pen el que vullga descarregar-se». Davant la petició, però, Siscar afirmava que «si hi ha molta gent en el seu problema es mirarà i si estem tots d’acord s’instal·larà».
501 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!