Sol.licitud Programes

Cada temporada Ràdio Pego obri la possibilitat a qui desitge fer un programa de ràdio que puga fer-ho a la nostra emissora. El procés és molt senzill, a continuació hi ha un formulari* que cal omplir i enviar. En poc temps des de l’emissora li enviarem una resposta a la seua petició.

Ràdio Pego, som la teua veu.

* En el marc de l’actual crisi sanitària provocada per la pandèmia de coronavirus, amb la presentació d’aquesta sol·licitud els/les col·laboradors/es accepten tots els canvis que es realitze al llarg de la temporada 2020/2021 i que puguen afectar directa o indirectament al seu programa.

Els camps marcats amb * són obligatoris.

 

Per la situació sanitària s’ofereix als col·laboradors la possibilitat de fer els programes en diferents formats per tal de minimitzar els riscos. A més per tal d’evitar possibles contagis, en el cas de triar l’opció de programa presencial en l’estudi de Ràdio Pego, els/les col·laboradors/es hauran de dur els seus propis auriculars, que seran d’ús unipersonal e intransferible.

Per motius de prevenció i seguint els protocols sanitaris, s’ha establert un límit màxim d’ocupació de l’estudi d’emissió, fixat en 3 persones.