S’obri el període d’inscripció per a l’escola d’estiu de Pego

Des de hui i fins el 21 de juny està obert el període d’inscripció a l’escola d’estiu de la localitat que barrejarà, com ja fera l’any passat, esports i altres tallers de manualitats i desenvolupament social, entre d’altres. La inscripció es realitzarà a la segona planta de l’ajuntament de Pego, al departament d’Esports. Poden acudir xiquets i xiquetes des de 3 anys fins a 14.
Hui s’ha obert el període d’inscripció per a l’escola d’estiu de Pego, que romandrà obert fins el divendres 21 de juny. Les inscripcions es realitzaran a la segona planta de l’ajuntament de Pego, al departament d’Esports, de 9 a 14 hores. Seguint la filosofia de l’any passat, en esta nova edició, l’escola d’estiu fusiona esports i altres tipus de tallers que es complementen, com explicava el regidor d’Esports, Raül Tamarit.

A l’escola d’estiu poden acudir xiquets i xiquetes de 3 a 14 anys, des de l’1 de juliol fins el 15 d’agost. Des de la regidoria d’Esports, però, sabent que l’estiu és mogut i que potser només es necessite matricular al fill o filla durant un període inferior a un mes, faciliten la matriculació donant l’opció de matricular quinzenalment. El preu per 15 dies és de 40 euros. Un mes costa 80 euros.
Avançava Raül Tamarit que, a falta de tancar alguns detalls, el centre que enguany es perfila per a acollirà l’escola d’estiu és Rosalia Bondia i és que, explicava, s’intenta que estiguen a prop de les instal·lacions esportives perquè són la base de moltes activitats.

Apuntava el regidor d’Esports que a l’escola d’estiu els xiquets i xiquetes que assistisquen “practicaran coses diferents que durant tot l’any no han fet” i també serà una bona oportunitat per conciliar vida laboral i familiar per a aquells pares i mares que treballen durant juliol o agost.

El regidor d’Esports animava a les famílies a apuntar els seus fills i filles a l’escola d’estiu, una manera diferent de passar els matins del principi de l’estació estival.

Per a la inscripció només cal dur una fotocòpia del DNI i emplenar la fulla d’inscripció.
495 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!