Smoking Souls t’anima a participar en el seu nou videoclip de Nòmades

Els pegolins volen celebrar el seu 5é aniversari en actiu cedint el protagonisme als seus seguidors i seguidores. És per això que han proposat que els envien gravacions ballant, cantant, disfressant-se, besant-se o realitzant qualsevol altra acció, amb la cançó ‘Nòmades’ de fons. Els enregistraments es poden enviar fins el 25 d’abril.
«PARTICIPA AL NOU VIDEOCLIP!» és el que demana Smoking Souls als seus seguidors i les seues seguidores. Els pegolins ja estan preparant la celebració del seu cinquè aniversari en actiu i han pensat que el millor era comptar amb aquelles persones que gaudixen de la seua música. Ells ho expliquen així: «Hem pensat fer un projecte participatiu on totes i tots sigueu els protagonistes del nostre pròxim videoclip. Ens faria molta il·lusió que formareu part d’aquesta història i d’alguna manera donar les gràcies als que ens doneu suport dia a dia i feu que la banda seguisca endavant».

Smoking Souls són digitals i ho demostren, una vegada més, en esta iniciativa en la que per participar només seguir «unes xicotetes pautes»:

«- Participar sols o en grup.

– Comenceu a gravar i poseu-se la cançó sencera de NÒMADES. Balleu, canteu, disfresseu-vos, beseu-vos, feu el que vos done la gana!

– Graveu en format HD: 1080p o 720p. Amb qualsevol mòbil o càmera podeu fer-ho.

– Graveu horitzontalment. Intenteu no fer zoom i mantindre la imatge estable.

– Descarregueu els vídeos a l’ordinador i envieu-nos-els a VideoclipSmokingSouls@gmail.com (no us el passeu per whatsapp abans d’enviar-lo que perd resolució!). Podeu utilitzar el correu, Wetransfer, o qualsevol altra pàgina semblant».

La data màxima per participar en este projecte col·lectiu que proposa Smoking Souls és el dilluns 25 d’abril.
550 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!