S’inicien les V Jornades Gastronòmiques de l’arròs bomba de Pego

Des de hui i fins els 24 d’abril, en 12 restaurants de Pego es podran degustar multitud de receptes on l’ingredient base és l’arròs bomba conreat al Parc Natural de la Marjal de Pego. Una iniciativa de les regidories de Turisme i Creama de l’Ajuntament de Pego en col·laboració amb 12 restaurants i bars del municipi per a posar el focus en la importància i la versatilitat de l’arròs bomba pegolí i la qualitat de la cuina local. Durant tota esta setmana es podran degustar menús a 12 euros que inclou 2 entrades, 1 beguda i postre. S’ha de fer reserva prèvia.
Les persones que els agrade la bona taula estan de sort perquè hui, a Pego, s’inicia una setmana molt especial. Des de hui i fins diumenge 24 d’abril, en 12 bars i restaurants del municipi es pot gaudir de les V Jornades Gastronòmiques de l’arròs bomba de Pego. Organitzades per les regidories de Turisme i CREAMA de l’Ajuntament de Pego, en estreta col·laboració amb 12 establiments de restauració del municipi, les V Jornades Gastronòmiques de l’arròs bomba de Pego mantenen la filosofia amb la que van nàixer, posar el focus en la importància i la versatilitat de l’arròs bomba pegolí i la qualitat de la cuina local.
Les V Jornades Gastronòmiques de l’arròs bomba de Pego et permetran gaudir, per 12 euros, d’un menú que inclou dos entrants, un plat principal amb l’arròs bomba com a element essencial, una beguda i postres. El missatge que transmetia la regidora de Creama i Turisme ressaltava el bon preu del menú i per això convidava «a tota la gent a què el taste, a que gaudisca d’eixa experiència gastronòmica de qualitat [que suposen les V Jornades Gastronòmiques de l’arròs bomba de Pego] als nostres restaurants pegolins».
Els comensals podran comprovar la versatilitat de l’arròs bomba conreat al Parc Natural de la Marjal de Pego, un arròs amb una qualitat excel·lent que és característic de la gastronomia pegolina, triant entre les múltiples opcions que han elaborat els 12 restaurants per a este setmana tan especial: Ca Vicent, Vent de Llevant, Casino Bar, Ca Briones, El Moss de Pego, Zorrilla, L’Om, Rafel Restaurant, Casa Colom, Alejandro’s, Cooperativa i Saló Fillol’s. En ells el paladar podrà triar i gaudir d’arròs amb crosta, arròs al forn, arròs a banda, arròs negre, arròs del senyoret, paella de muntanya, paella de verdura, arròs amb llamàntol, caragolà pegolina, putxero, arròs amb fesols i penques, paella amb abadejo i flor-i-col, paella amb faves i carxofes, paella d’ànec i foie, arròs melós de peix, arròs amb polp, carxofes i faves, arròs mariner amb tonyina fresca, olleta, arròs brut amb presa i pollastre de corral, entre altres.
Per facilitar la tasca als restauradors i organitzar les cuines, la regidora de Turisme i Creama, Rosa Maria Ferrer, recordava que és necessari fer reserva prèvia.

Les distintes propostes per a cada dia de la setmana, de cadascun dels 12 restaurants i bars que participen en les V Jornades Gastronòmiques de l’arròs bomba de Pego, es poden consultar a Creama Pego, a la Tourist Info, la Casa de Cultura, l’Ajuntament i en cada també a internet.

Ferrer assegurava que «ha segut molt fàcil» enfrontar-se a la planificació d’estes Jornades Gastronòmiques perquè «ja estan consolidades i pràcticament va tot rodat».

Rosa Maria Ferrer ressaltava que «la gastronomia és un punt fonamental per a incentivar i promocionar el turisme i atraure a totes eixes persones que puguen acudir a gaudir d’estes jornades» que tenen lloc des de hui, 18 d’abril, fins diumenge 24 d’abril.
534 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!