S’inicia la III escola esportiva d’estiu de Pego amb 90 matriculats

De l’1 al 14 d’agost està programada l’escola d’estiu que enguany es desenvolupa a Carolina Sala. Com a novetat, enguany l’escola d’estiu finalitza una hora més tard, a les 14h., després de les sol•licituds de l’any passat. També es podran recollir els xiquets i les xiquetes a les 13h., amb autorització.
1 de juliol. Dia en què s’inicien moltes coses, entre elles l’escola esportiva d’estiu de Pego, la tercera d’estes característiques en què barreja aula amb activitats més manuals i el poliesportiu i la piscina on es desenvolupen les activitats més esportives. El regidor d’Esports, Raül Tamarit, destacava que amb l’escola d’estiu es creen llocs de feina per a gent que “està molt qualificada i que, per circumstàncies estan sense feina, i nosaltres a través de borses de treball, hem permés que diversos xics i xiques puguen treballar durant el mes de juliol i mig agost”.

L’escola està dirigida a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys que aprendran i practicaran, no només esports reglats, sinó també no reglats. A més també reciclen material que transformen en els estris necessaris per practicar algun esport, com per exemple hockei. L’escola d’estiu esportiva, però, inclou altre tipus d’activitats, perquè “no siga com el col•legi, sinó que facen més activitat física, que vagen a la piscina i coneguen les instal•lacions esportives del poble i que coneguen també altres instal•lacions no esportives del poble”, explica Rosa Maria Bolta, coordinadora d’Esports i de l’escola d’estiu de l’Ajuntament de Pego.

Enguany hi ha novetat respecte a l’horari. S’ha ampliat una hora, de 9 a 14h., per la demanda de molts pares i mares que no acaben de treballar fins les 14h. No obstant això, comentava Rosa Maria Bolta que hi ha xiquets i xiquetes que ixen a les 13h., si els pares acudixen en una autorització.

Incidia el regidor d’Esports que l’escola d’Estiu esportiva és molt més que això. “Es tracta de fer activitats totalment diferent a la que fa durant tot l’any a classe”, declarava Raül Tamarit i posava com a exemple la visita a la panificadora que va permetre als assistents de l’escola d’estiu conèixer la cadena de valor de la producció de pa i, a més, fer-se el seu propi pa.
477 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!