Silenci a Ambra per a acomiadar Isabel

Els alumnes i el professorat del Col•legi Ambra rendiren homenatge, en la vesprada de dimecres, a la seua companya morta després de ser arrossegada per un Talgo a Algemesí. 1 minut de silenci rigorós. A més, 6 de les seues amigues i companyes li van dedicar unes senzilles però alhora emotives paraules de comiat. Entre dilluns de vesprada i dimarts la tràgica notícia de la mort d´I.G.M, una xiqueta pegolina de 10 anys d´edat, succionada i colpejada per un Talgo al seu pas per Algemesí, va córrer com la pòlvora per Pego i va instal•lar un sentiment d´impotència davant fets com l´ocorregut. A més de deixar un gust amarg i esborronador per la pèrdua de la menor.

La menuda va ser soterrada dimarts de vesprada a Gandia, localitat d´on és natural sa mare. Al voltant de 300 persones van acompanyar la família en aquest dolorós trànsit. L´alumnat i professorat del Col•legi Públic Ambra, on ella cursava els seus estudis, actualment quart de primària, no es van poder desplaçar fins a la capital de la Safor per dir-li adéu i mostrar a la família el seu suport. És per això que dimecres de vesprada, a les 16.55 hores en punt, tots els xiquets i xiquetes d´Ambra es van aglutinar en el pati de l’escola per a retre homenatge a qui fins fa escassos dies, era una de les seues companyes.

Una senzilla cerimònia de comiat: un minut de silenci en record d’Isabel. En eixos 60 segons no es va sentir ni una ànima en el pati de l’Ambra. Un silenci esborronador. Després, les amigues d’Isabel van llegir uns textos per a recordar-la i acomiadar-la. Per a compartir amb la resta de companys i companyes la seua amistat amb Isabel i així tenir-la un poc més present.

Fins a sis companyes de la menuda de quart de primària van prendre la paraula. Totes elles van destacar que Isabel «era una bona amiga», que els agradaria continuar tenint-la al seu costat i que la recordarien amb estima. Els missatges van ser una mostra senzilla, però alhora sincera i natural de la relació i l´estima que existia envers a Isabel.

405 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!