Setmana de revisió cadastral a Pego

La regidoria d’Urbanisme ha habilitat una oficina d’atenció al públic a la planta baixa de la Cambra Agrària per a resoldre dubtes i assessorar en les reclamacions sobre la nova ponència de valors. Dilluns hi havia un 36% de descàrregues cadastrals realitzades. Demà dimecres, de 13 a 14h., a ‘Castells d’Arena’ aprofundim en la revisió cadastral.
Esta setmana la regidoria d’Urbanisme ha habilitat una oficina d’atenció al públic destinada especialment a informar, resoldre dubtes i assessorar en les possibles reclamacions que sorgisquen a partir de la notificació dels nous valors cadastrals. Esta oficina està ubicada a la planta baixa de la Cambra Agrària, al carrer Sant Eloi. El seu horari d’atenció és fins dijous 20 de setembre, de 9 a 14h. I de 16 a 18h. El divendres 21 de setembre només estarà oberta de 9 a 14h.

José Maria Ferrer, regidor d’Urbanisme recomanava que, tenint en compte que, “des que la persona rep la notificació cadastral, té un mes de reclamacions”, “que qui puga, no deixe passar esta setmana de reclamacions a l’oficina d’atenció al públic”.

Informava Ferrer que dilluns hi havia un 36% de descàrregues cadastrals realitzades.

L’experiència del primer dia d’oficina d’atenció al públic ha estat fructuosa i, tot i que a primera hora es va acumular bastant gent, a mitjan matí ja s’havia normalitzat la situació. No obstant això, perquè no hi haja problemes a les persones que van arribant se’ls assigna un torn.

Explicava Ferrer que els períodes de revisió cadastral, com ha passat durant tot el procés, han vingut marcats per Cadastre.
616 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!