«Ser un secretari local en Compromís és ser un més»: Víctor Climent Vidal, nou secretari de Compromís per Pego

La seua va ser l’única candidatura presentada per ocupar el càrrec que va deixar Àngel Oltra Pérez per no tenir duplicitat de funcions. La candidatura va ser avalada per unanimitat. Assegurava Víctor Climent que, esta legislatura, tot i que des de l’oposició «anem a intentar que s’aplique el nostre programa electoral», perquè «hem vist que les nostres propostes les han adoptades quan ha fet falta perquè són han vist que són serioses i que beneficien el poble».
Víctor Climent Vidal és conegut com el nét d’Alfonso Vidal. És llicenciat en Ciències Polítiques i en els seus anys d’estudiant a València es va afiliar al Bloc Jove, on va conèixer moltíssima gent. Durant el seu període de formació acadèmica ha estudiat a Bèlgica i també ha compaginat estudis i treball a Barcelona. Després d’uns anys sense activitat política, fa un temps s’hi va tornar a implicar amb el col·lectiu de Compromís per Pego. Des de fa aproximadament un any formava part de l’executiva del partit, un període en el que assegura que «he aprés moltíssim». Fa cosa d’un mes va donar un pas més presentant la seua candidatura a secretari local. Va ser l’única que es va presentar. Divendres passat, este jove que treballa en l’empresa familiar, va ser elegit per unanimitat nou secretari local de Compromís per Pego.
«El meu interès principal era conèixer la política local perquè, si no estàs dins, costa», afirmava Víctor Climent. Davant esta qüestió Ràdio Pego li preguntava si era un «alumne avantatjat» pel fet d’haver estudiat Ciències Polítiques. No s’hi considera. Considera que «quan acabes una carrera no saps res» de la pràctica. De la política local destaca que és «com les empreses menudes en les que has de fer de tot». En tot cas es definix com una persona «amb inquietuds».

Víctor Climent assumix el nou càrrec «amb molta il·lusió i amb prou tranquil·litat perquè som un partit assembleari on tots participen, tots aporten el seu granet i a més tenim gent molt preparada», és per això que considera Climent que «no em faltarà suport». També afegix que «ser un secretari local en Compromís és ser un més».
L’objectiu final de Compromís és «formar un equip de govern» i, assegura el nou secretari que «ja ens vam presentar a les últimes eleccions convençuts de que som capaços». Com aconseguir-ho? Incidint més en la participació, «aportar noves persones al partit, noves idees que l’enriquisquen», declarava el nou secretari de Compromís que també apuntava a una possible «millora de la comunicació» per a obrir-se a la societat pegolina.

Tot i este objectiu, el secretari local de Compromís té clar que «ara ens toca ser oposició» i, davant això manifesta que «volem ser una oposició constructiva o un govern des de l’oposició». Defensa que a Compromís per Pego «mai han faltat propostes». A més, assegura que «no proposem per proposar, sinó que estudiem abans els projectes». Com a exemples anomenava algunes aportades en l’anterior legislatura: el banc d’aliments, el mercat de la terra o la proposta de baixar les taxes d’obres menors que, recordava, «encara està pendent d’una ordenança». Afegia la proposta d’exempció de taxes per a adaptació de vivenda per a discapacitats.

De l’oposició encetada esta legislatura, manifestava Climent que «si l’equip de govern necessita propostes, només ha d’acudir al nostre programa electoral» per a concloure que «no ens poden acusar que no fem propostes». Com a exemple posava l’autobús que s’ha habilitat de Pego a València per als estudiants.

«Compromís per Pego hui en dia no és un partit en el que participar i fer política. Hui en dia és una eina per canviar el poble i el país al mateix temps», declarava Víctor Climent. Ho feia destacant que Compromís està en el govern autonòmic i a més, «a Pego tenim l’avantatge de tindre un diputat a les Corts i una alt càrrec al Consell» com són Josep Nadal i Conxa del Ruste. Esta conjunció era definida pel nou secretari de Compromís com «una opció d’or per a treballar pel poble des de tots els àmbits». Afegia Climent que, «quan nosaltres plantegem al PSPV formar un govern municipal, en la nostra ment estava crear un govern com el de l’Acord del Botànic, sumar energies perquè podem crear sinergies entre el municipi, les Corts i el Consell».

Assegurava Víctor Climent que, esta legislatura, tot i que des de l’oposició «anem a intentar que s’aplique el nostre programa electoral», perquè «hem vist que les nostres propostes les han adoptades quan ha fet falta perquè són propostes serioses que beneficien el poble».
964 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!