Senderisme a la ruta de Tormos-Figuereta-Pego

La tercera eixida organitzada pel centre excursionista amb la col•laboració de l’ajuntament visitaran llocs naturals al voltant de Pego i dinaran un putxero a la Figuereta. La ruta es de dificultat baixa i totes les persones interessades deuen comunicar-lo a l’ajuntament. El proper diumenge 22 d’abril el centre excursionista de Pego celebra la tercera i darrera de les seues eixides de senderisme popular previstes. En aquesta ocasió es realitzarà la ruta Tormos, Figuereta, on es dinarà un putxero elaborat pel centre d’espeleologia de Gata i de nou, es reprendrà la ruta pel Xical per a tornar a Pego. L’eixida està prevista a les 8.30 hores des del Passeig Cervantes.

Ximo Sala, president del Centre Excursionista de Pego, va explicar que és una ruta llarga (al voltant de 5 hores de recorregut) però molt accessible, on poden participar famílies senceres. Va recordar que les persones que vulguen participar deuen inscriure’s a l’ajuntament de 10 a 13.00 hores o cridant al telèfon 96 557 00 11 i preguntant per Fernando Alemany. Des del Centre Excursionista sols desitgen que faça bon temps per a gaudir del paisatge.

A partir dels 8 anys d´edat es pot fer la ruta de Tormos. Aquest és el tercer any que es fan aquestes eixides populars en col•laboració amb l’ajuntamen
411 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!