Secundària inicia demà el curs 2006-2007

L´ensenyament secundari un any més continuarà repartit entre l´institut i les diferents escoles de primària. Enguany l´Enric Valor albergarà dos aules prefabricades per tal de donar cabuda a un nou cicle de formació.

Els alumnes de secundària inicien demà el curs 2006/07 sense les condicions més òptimes per a formar-se. De fet, l’ensenyament secundari continuarà un any més repartit entre l’institut Enric Valor, un centre que cada dia que passa demostra les seues mancances, i les diferents escoles de primària. Una merma que afecta no sols als alumnes de secundària sinó també els centres de primària i infantil que tenen en les seues instal•lacions el primer i segon cicle de secundària, un cicle que deuria formar-se a l’institut. Així ho explicava durant el programa Taula Oberta de Ràdio Pego el Regidor d´Educació, el nacionalista Àngel Sendra.

L’Enric Valor tindrà enguany dos barracons per a donar el cicle formatiu de tecnologia que substitueix a d´agrari. A banda, des de l’ajuntament també s’han adequat les deficiències elèctriques. Sendra espera que la diligència de l’ajuntament de Pego a l’hora d´ acondicionar les velles insfractuctures educativas siga tinguda en compte per la conselleria en la construcció del nou institut.

En el darrer plenari ordinari es van cedir els terrenys del Clot perquè es puga construir el nou institut. Des de la Generalitat ja han remés el projecte bàsic i la junta de govern de l’ajuntament ha iniciat els tràmits per a atorgar la llicència d’obra.
289 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!