Saül Ortolà serà finalment primer suplent al Senat per Alacant de la candidatura ‘Ara, País Valencià’

Toni Roderic (Els Verds) encapçalarà la candidatura al Senat de la coalició formada per ERPV, Els Verds del País Valencià, Esquerra Nacionalista Valenciana i independents. Assegura Saül Ortolà que en el programa que s’està preparant «suma tot el bagatge treballat durant anys pel nostre territori».
La coalició “Ara, País Valencià” formalitzava la setmana passada les seues candidatures per al Congrés dels Diputats i el Senat per a les properes Eleccions Generals del proper 20 de desembre. La coalició està integrada per Esquerra Republicana del País Valencià, Els Verds del País Valencià, Esquerra Nacionalista Valenciana i independents. Finalment, l’encaix d’uns partits i d’altres en les distintes candidatures ha provocat que el pegolí republicà, Saül Ortolà, deixe d’encapçalar la candidatura al Senat per Alacant cedint eixe primer lloc al militant d’Els Verds, Toni Roderic. Ortolà passa a ocupar la primera suplència al Senat per la coalició i, una altra pegolina, Maria Alemany, ocuparà la segona suplència.
Fa unes setmanes que ‘Ara, País Valencià’ està elaborant el programa electoral per al 20D. Este, assegura Saül Ortolà, pretén «sumar el bagatge que tenim per tots els anys que portem treballant i proposant coses per al nostre territori, adaptant-lo a les circumstàncies actuals. A més de sumar i contrastant propostes amb la resta de la coalició».
483 Visites

Deixa un comentari