Sanitat: “rifirafe polític”

El Govern dela Generalitat del PP i el de Dénia format per socialistes i nacionalistes continuen enfrontats a l’hora de responsabilitzar-se del retràs que porta el nou hospital comarcal. Ara, a este rifirafe polític s’han sumat fins a 20 ajuntaments de la comarca que convocats per l’equip de govern denier han assistit hui a una reunió en la que l’Ajuntament els ha exposat la situació tal i com la viu el consistori. Així, des de l’equip de govern de Dénia, PSPV i BLOC, s’assegura que han fet els deures i que es ara Conselleria qui ha d’aprovar el pla parcial de beniadlà.

Davant esta situació i sobretot per l’ultimàtum llançat des de Conselleria d’emportar-se l’hospital a un altre poble. Alcaldes i regidors han acordat un document en el que es demana a la Generalitat que a més d’aprovar el pla especial, que construeix un nou hospital al sud de la comarca, que adeqüe els Centres de Salut de la Marina i que no torne a oferir espectacles tan xafogosos com els de la setmana passada i que treballe conjuntament amb els municipis per una major qualitat en l’atenció sanitària.

El regidor Joan Carles Cambrils, present a la reunió ens resumia el contingut d’este document que serà remès a diferents instàncies de la Generalitat així com al Síndic de Greuges.


Cambrils assenyalava que si la Conselleria el convoca a una reunió assistirà per demanar cordura i la construcció d’un hospital nou.


Estes declaracions han estat realitzades este matí, mentre que
En el dia d’ahir era l’alcalde de Calp, el popular Javier Morató, el que eixia a l’escena política per a anunciar que «si no se cedeixen els terrenys per a l’hospital per part de Dénia, en tres mesos la Conselleria donarà una solució al sud de la comarca».

Morató donava així una data concreta a l’amenaça llançada des de Conselleria i reiterava les acusacions sobre que «l’Ajuntament de Dénia està obstaculitzant la construcció del nou hospital» i justificava l’ultimàtum argumentant que el que es volia era accelerar els terminis».
290 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!