S’amplia el termini per a què les PIMES demanen ajudes per a incrementar la seua competitivitat

La Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació ha ampliat el termini de sol•licitud fins el proper dijous, 11 de juny. La Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació ha ampliat fins a l’11 de juny el termini de presentació de sol•licituds de les ajudes destinades a incrementar la competitivitat de la PIME comercial. Els beneficiaris són les societats mercantils i empresaris individuals qualificats com PIMES o microempreses. S’exigix també que estiguen ubicats en planta baixa amb, almenys, un any d’antiguitat excepte quan es tracte de comerç agrupat físicament. Totes les persones interessades poden trobar tota la informació en la xarxa d’Agències de Desenvolupament Local a Benissa, Calp, Dénia, Gata de Gorgos, El Verger, Ondara, Pedreguer, Pego, Teulada i Xàbia.

Les ajudes arriben fins als 20.000 euros sempre que l’empresari invertisca 8.000 euros (4.000 euros si es tracta d’una microempresa). Estes subvencions cobrixen tres conceptes. El primer és l’adquisició d’immobilitzat material per a equipament referit a l’emmagatzemament, exposició i/o venda del producte, incloent les llicències per a programari i les aplicacions informàtiques que siguen desenvolupades de forma específica per a les necessitats de l’empresa. En segon lloc, la vinculació a forma associativa i inversions per a l’adequació de l’establiment a este efecte. I, tercer i últim, la realització d’inversions definides en els estudis de diagnòstic del punt de venda.

D’altra banda, també són subvencionables les despeses corrents derivades de la implantació del distintiu públic de confiança en línia Òptica Web del comerç electrònic. En este cas l’ajuda màxima és de 600 euros.

515 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!